Globalna muzička zvezda Stromae predstavio je svoj najnoviji singl „Mon Amour“ – fankom i popom obojenu letnju saradnju sa američkom pevačicom, kantautorkom i glumicom kubanskog porekla Camilom Cabello. Njen vokal u kombinaciji sa prepoznatljivim francuskim baritonom belgijske superzvezde pesmi koja izvorno dolazi sa muzičarovog trećeg albuma „Multitude“ daje jednu potpuno novu dimenziju.

Numeru prati i zanimljiv muzički video koji su režirali Julien i Quentin. Radnja priče smeštena je u vili „Mon Amour“, izmišljenoj rijaliti emisiji u kojoj takmičari koriste svoju harizmu i zavodnički šarm kako bi postali finalisti. Deset takmičara, uključujući i likove koje tumače Camila i Stromae, ne oklevaju da upotrebe sva raspoloživa sredstva kako bi došli do konačne pobede.

Povezana vest:  VODA VODA FASHION ZONE @ Disco Zone/ EXIT/ Subota, 12.06.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Album „Multitude“ po svom izlasku dobio je veliki broj pohvala od različitih kritičara, među kojima su i one iz publikacija kao što su The New York Times, Rolling Stone, Pitchfork, NPR i mnoge druge. Ovo studijsko izdanje predstavlja muzički prozor u svet, u ljude i njihove retke trenutke zajedništva i zadovoljstva koje dele, predstavlja alhemiju suprotnosti oblikovanu voljom za progovaranjem bez osuđivanja ili prezira prema različitim ljudima, kao i nagonom za istraživanjem kako sopstvenog, tako i tuđih života. Na albumu se nalazi dvanaest pesama, među kojima su poznati singlovi „Santé“, „L’enfer“ i „Fils De Joie“, koje je napisao upravo Stromae, a za produkciju izdanja bila je zadužena njegova kreativna etiketa Mosaert.

Povezana vest:  Rasprodate sve VIP GOLD karte za beogradski Sensation

Izdanje „Mon Amour“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/StromaeMonamourfeatCamillaCabello

Foto: Michael Ferire