Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, legendarni Električni orgazam dolazi u Niš da održi veliki, dugoočekivani celovečernji koncert. Koncert će biti održan u subotu, 10. septembra u Banovini, jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Legendarni bend će u Nišu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a niški koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata „Orgazma“ ovog leta, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka.

Povezana vest:  Grupa "Charter" snimila spot za pesmu " Ničija"

S obzirom na to da se ove godine navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“, bend će publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo, ali sa repertoara neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere „Orgazma“.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 1.300 dinara u pivnici “Nemir”, Vintage Shop-u, knjižarama Vulkan, na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn na ovom linku.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA, JUSTIN BIEBER FT. MARAIH CAREY „ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU“

Karta će na dan koncerta koštati 1.500 dinara.

Ulaznice kupljene za koncert Električnog orgazma koji je trebalo da se održi 2020. godine u Feedback-u, ali je odložen zbog pandemije koronavirusa, važiće za ovaj koncert.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images