Ovogodišnje izdanje Belgrade Beer Festa počelo je preksinoć, a kroz festivalske kapije prošlo je već preko 150.000 ljudi. Beograđani su se masovno odazvali jednoj od omiljenih gradskih manifestacija, a već prvog dana posetioci imali su prilike da uživaju u vrhunskim nastupima nekih od velikih svetskih i regionalnih zvezda na glavnoj festivalskoj bini, dok je prve dve večeri obeležilo himnično pevanje najvećih hitova Hladnog piva, Bajage i Instruktora, Tommy Emanuela, Kosheen, Massima i mnogih drugih.

Povezana vest:  Sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu ,,Rikošet"

Upravo ovo izdanje neke fanove dodatno će usrećiti budući da u okviru saradnje sa Belgrade Beer Fest-om Meridian Bet posetiocima festivala pruža priliku da osvoje kartu za Katar, te da bodre Srbiju na Svetskom prvenstvu u novembru. Za učešće u igri potrebno je ispuniti tri koraka: posetiti Meridian kutak na festivalu, prijaviti se kod promoterke, registrovati se uz PROMO kod: BEERFEST (2000rsd za sportsko klađenje bez uslova) i uzeti jedinstveni promo kod, te uneti kod na sajt i zaigrati.

Povezana vest:  Oko sedam hiljada ljudi posetilo Summer3p festival

Proglašenje pobednika biće ni manje ni više nego na glavnoj bini festivala poslednjeg dana Belgrade Beer Festa, 21. avgusta nakon nastupa Konstrakte i Zemlja gruva!

Budući da je festival otvoren na najbolji mogući način i da je posećenost na zavidnom nivou, ni u narednim festivalskim danima ne očekuje se ništa manje. Pred publikom su nastupi velikih regionalnih i svetskih zvezda među kojima su Konstrakta, Senidah, Psihomodopop, Osvajači, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Sunshine, Queen Real Tribute, i drugi.

Povezana vest:  Jack White na korak da kompletira izdanje