Veliki hip hop spektakl „Street Vision“, koji će okupiti najveće zvezde regionalne rap, trap, drill scene, biće održan u subotu, 19. novembra u Hali 5 Beogradskog sajma. Tom prilikom zajedno na sceni će se naći izvođači koji važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima i čije pesme ne izlaze iz trendinga – trap senzacija Crni Cerak i Lacku, regionalne legende ovog žanra Fox i Surreal, popularni reper Mili, „najtvrđi“ zagrebački dvojac 30zona, jedan od najpopularnijih sarajevskih repera Cunami, TNG, Micka Lifa, Grca, Designerica i Pljugica i mnogi drugi.

Crni Cerak, lokalna trap ekipa, za kratko vreme postala je muzički fenomen. Chicago drill i francuski trap, zamotani u bitove i priče iz kraja, sa mračnim tematikama svakodnevice prešli su put od gradskog asfalta do prvih mesta na trending listama. Nakon revolucije sa singlom „CC#1“, veliki uspeh i milionske preglede doživeli su sa pesmom „CC#2“, koju su snimili za seriju „Južni vetar“, a nakon toga nižu samo hitove, poput „Dva telefona“ sa Coby-jem, „CC#3“ i mnoge druge. Ovoj popularnoj ekipi na bini se često pridružuje reper i producent Lacku.

Povezana vest:  Trkulja "naoružan" igračkama na koncertu za bebe

Regionalni trap gurui Fox i Surreal, sa brojnim zajedničkim nastupima i hitovima poput „Ja sam u gasu“ i „Flex“, predstavljaju uigrani tandem i partnere u „gasu“, a već godinama ne silaze sa trendinga. Surreal je poznat po mega hitovima „Hollywood“, „Hoću s tobom da se smuvam“ i „Seks, zdravlje i pravoslavlje“, kao i po poslednjem albumu „Svi u kući“, dok Fox već godinama dominira scenom uz pesme „Par dana“, „Fuccboi“, „Influencer“, dok skorašnjim singlovima „Med i Mleko“, „TBTB 2“ i „Nedostaješ“ najavljuje nastavak legendarnog albuma „Trap Guru Trap Boss“, koji je napravio revoluciju na sceni.

Povezana vest:  Jason Derulo objavio spot za novi singl sa Davidom Guettom i Nicki Minaj

Popularni reper Mili poslednjih godina izgradio je ime na estradi uz mnoge hitove, poput „Grmi“, „Stracciatella“, „Lerdi“, „Havana“ i „Južni vetar gas“, koji je snimio sa Coby-jem. Oprobao se i kao glumac u seriji „Grupa“, dok aktivno učestvuje u produkciji pesama za serijal „Južni vetar“.

30zona su Zagrepčani koji su za nekoliko godina došli do najgledanije regionalne serije i filma „Južni vetar“, vlastitog albuma i EP-ja, 30 video spotova i milionskih pregleda. Nakon albuma „30“ i EP-ja „6“, novo izdanje obraća se svim ljubiteljima tvrđeg zvuka. Široj publici 30zona postali su poznati nakon što su njihove pesme „Pos’o“ i „Divlja igra“ postale soundtrack za „Južni vetar“.

Povezana vest:  Šta još skriva Hidden stage INmusic festivala?

Sarajevski reper Cunami jedan je od lidera novog talasa rap zvuka u regionu, a publika ga poznaje po pesmama „Klizim po mahali“, „Babl gam“, „Ne pitaj“ i „Svaki dan“, a ima i kolaboraciju sa Crnim Cerakom.

Veoma ograničeni kontingent ulaznica za „Street Vision“ muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po promo ceni od 690 dinara, uz 50% popusta u odnosu na finalnu cenu.