Pop pevač Petar Grašo večeras je održao svoj najveći koncert u Beogradu pred više hiljada raspevanih i odlično raspoloženih poštovalaca u Štark areni.

Grašo je koncert otvorio sa “Jel“ ti reka“ ko”, da bi nanizao „Lomi me“, „Ne boli me“ i „Vera od suvoga zlata“, bodren pevanjem posetilaca, koji su ispunili parter, donje i delimično gornje tribine dvorane.

Na oduševljenje beogradske publike, Grašo je podsetio na pevača Olivera Dragojevića pesmama koje je on izvodio – „Cesarica“ i „Nedostaješ mi ti“, pomenuvši njenog autora Zdenka Runjića.

Grašo se prisetio da je Dragojević primetio njegov izvođački dar dok je bio omladinac, poručivši mu da u životu samo peva, svejedno za sto ili za 100.000 ljudi.

Povezana vest:  Veče tanga u Beogradskoj areni

Na svoj duet sa Doris Dragović Splićanin je podsetio pesmom „Što je od mene ostalo“, nakon koje je zaradio aplauz i pomoć u pevanju ženskog dela publike.

Oduševljenje posetilaca izazvalo je pojavljivanje vođe splitske grupe Magazin kompozitora Tončija Huljića, koji je sa Grašom izveo pesme „Inamorana“ i „Providenca“ projekta Madre Badeša.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

„Ajmo vidit kako vas puca nostalgija“, poručio je Huljić pre nego što je sam za klavirom izveo „Ti si želja mog života“, „Put putujem“ i druge hitove Magazina, koji su se horski orili dvoranom.

Povezana vest:  Novi duet Lene Kovačević i koncert 31. januara u Beogradu

Elegantan u crnom odelu i kravati, većinom za belim klavirom, uz mnogočlani bend,sa pratećim pevačima i duvačima, Grašo je ušao u završnicu moćno sa “Voli me”, “Utorak” i „Kada krenu vlakovi“, a iz Arene je ispraćen ovacijama.

Grašo je pred izlazak na pozornicu rekao novinarima da se posle Sava centru odlučio za svoj najveći koncert u Beograd, u godini koja je za njega „bila možda najbolja“, posle Pulske, Skopske i dve Arene Zagreb.

Povezana vest:  Džastin Biber na NBC-u dve noći za redom! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, za Štark arenu se pripremio na največem mogućem nivou svirački i produkcijski kako bi priredio „jednu lepu beogradsku noć“.

Huljića ne smatra za običnog gosta pošto je „oduvek bio veliki i prijatelj“ i autor je i koautor većine njegovih pesama, a sarađivali su i u Madre Badeši.

Grašo je ocenio i da je pravio dobre izbore u životu pošto se pokazalo da ljudi vole njegovu muziku i provode važne momente uz nju.

„Svaki koncert je vremeplov mog života i pesama“, naglasio je Grašo.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images