Danas je, tačno u 12 sati na svom youtube kanalu Jelena Rozga predstavila spot za svoj novi singl „Samo se ljubit isplati“.

Pesma koja inspiriše pozitivnom energijom nastala je u „kreativnoj radionici Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrednošću u životu.

Za spot koji odiše toplinom zaslužna je videoprodukcija „Sestrice“. Nežnom setom nekih lepih trenutaka koji su za nama, ali i nagoveštajem svega lepog što nas očekuje, smenjuju se svi oni mali, ali vredni trenuci koji čine život, kroz vrlo lični prikaz Jelene kao devojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvek čekala samo jednog.

Povezana vest:  Rodžer Voters sutra u Kombank areni

„Veoma sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pesme moje duše, tako i s onima koji te pesme sa mnom pevaju, mojom  publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da reči „Sve proleti, samo se ljubit isplati“ danas mogu pevati „bez fige u džepu“. To pevam, to mislim i tako i živim“ – rekla je jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Povezana vest:  Brajan Feri se oporavlja

Jelena uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. decembra u već gotovo rasprodanoj zagrebačkoj Areni, 11. februara sledi koncert u Spaladium areni i napokon 7. aprila u našoj beogradskoj Štark Areni, za koju će se, bez sumnje, tražiti karta više, a prema najavama pevačice, biće to koncert za pamćenje.

Foto: Ivana Dobrovoljec