Nakon što je „Tišinom“ prekinula tišinu i predstavila šire područje muzičkog delovanja, Sassja novim singlom pod nazivom „Znam“ odvažno poručuje: „Često me pitaju da kažem nešto o pesmi, kako je nastala i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom“, iskreno progovara autorka uz poziv ljubiteljima muzike da poslušaju njenu novu numeru koja dolazi uz prateći muzički video u režiji Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio).

Povezana vest:  Novi hit donose Fletcher i Trevor Daniel!

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Kantri (Rok Kovač) i ja već više od decenije radimo zajedno i razumemo se do najdubljih emocija. Ovo je pesma o nama“, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno sa Kantrimanom (Rokom Kovačem) autorka pesme, dok mix i master potpisuje Marko Gaćina.

Otisnuvši se u novom smeru svog muzičkog putovanja, Sassja se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u muzičke spotove. Kao rezultat nastavka ove uspešne saradnje, pesma „Znam“ dolazi uz video koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Povezana vest:  Rundekov album u Srbiji polovinom decembra

Jedna od najboljih plesačica regiona, Melisa Činić SHZa, protagonistkinja je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta pridružio joj se kolega Dalibor Đaković. Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer, Dalibor veoma ceni pristup i posvećenost detaljima celog tima, a atmosferu na snimanju opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom.

Povezana vest:  Severina još neko vreme ostaje u bolnici

Ovo je samo početak Sanelinog velikog povratka na scenu, a u pripremi je još iznenađenja za koja se veruje da će ispuniti sva očekivanja publike koja prati rad ove multitalentovane umetnice, ali i da će privući pažnju neke nove.

Foto: Tajana Dedić-Starović