Izvođač koji je zaludeo čitav region, pa i čitav svet svojom pesmom „In Corpore Sano“ – Konstrakta, nastupiće sa Zemljom gruva na regionalnoj muzičkoj ceremoniji dodele priznanja – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet 25. januara u Štark Areni, gde će izvesti svoj muzičko-scenski performans pred gotovo 20 hiljada ljudi, dok će potencijalnih 17 miliona iz čitavog regiona manifestaciju pratiti preko malih ekrana!

Povezana vest:  Šeril Kol više ne krije vezu sa Derekom, ljubili se na dočeku 2011

Ona nas je uverila da će se potruditi da ispuni sva očekivanja, a o tome da li ima tremu zbog ove cifre od „koje se vrti u glavi“ pogledajte u videu:

Konstrakta je za numeru „In Corpore Sano“ nominovana u dve kategorije – Alternativna pop numera i Muzički video, za koje će publika u narednim danima moći da glasa.

Povezana vest:  Sak Noel stiže u Beograd!

Svi fanovi svoje glasove mogu da daju putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije.

Svoj nastup na MAC-u, pored Konstrakte i Zemlje gruva, do sada su potvrdili Jelena Rozga, Saša Matić, Aco Pejović, Coby, Voyage, Nikolija, Nucci, Teodora, Mahrina, Zera i Crni Cerak.

Ulaznice za najveći muzički spektakl regiona koji organizuje Skymusic dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity ili na Blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Aleksandra Kovač u superfinalu posvećuje nastup svojim kandidatima!

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images