Na poziv jedne od najvećih diskografskih kuća na svetu Warner Music, a ispred izdavačke kuće Mascom iz Srbije, mlada muzička zvezda Sergej Pajić nastupa večeras, 19. januara u okviru šoukejsa „Warner Unboxing Butelkownia“ u Varšavi.

Pripreme su u toku, a Sergej je jučerašnji dan proveo u studiju uvaženog Sir Micha.

Nastup možete pratiti putem Instagram naloga @sergejpajic i Mascom profila @mascom_records

WARNER UNBOXING je festival namenjen svima koji vole muziku, otvoren je za sve: prijatelje, partnere, zvezde i debitante. Sa idejom da zajedno možemo stvoriti i predstaviti mnogo više, festival godinama okuplja najzanimljivije izvođače sa poljske hip-hop scene kojima se ove godine ekskluzivno pridružio srpski reper Sergej Pajić.

Povezana vest:  Radionice, kampanje i projekti 10. muzičkog festivala Summer3p

Podsećamo, Warner Music i kompanija Mascom zajednički objavljuju i podržavaju Sergeja Pajića, izvođača velikog potencijala i zvezdu TikToka koji za sobom već ima niz lokalnih hitova. Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 47.000 slušalaca mesečno.

Povezana vest:  Prvi singl sa debi albuma benda Ola Horhe

Krajem prošle, 2022. godine Warner Music i kompanija Mascom uspostavile su novu vrstu partnerstva u okviru koga zajedno rade na formiranju lokalne mreže artista koji imaju potencijal za proboj na globalno tržište i time postanu deo globalne Warner Music porodice.

Foto: Warner Music Poland