Perspektivna rep i trep izvođačica unikatnog stila – Micka Lifa u saradnji sa izdavačkom kućom Universal Music Serbia predstavlja svoj novi EP pod nazivom „Brizer“! Izdanje, na kom se nalazi 6 pesama, dolazi nakon dva objavljena singla – „Brizer“ i „Mrdaj Bulju (Kujo)“, a od danas publika može da uživa i u numerama „Celu Noć i Dan“, „Loži“ i „Ckandalozni Treš“, kao i u veoma interesantnom intru.

Produkciju za većinu pesama radio je Thicc Boi, muzički producent koji je sa Mickom sarađivao i na starijim numerama kao što su „Pendula“, „Nasty“ i „Auto škola“. Njegovu muziku karakteriše naglašen trep zvuk sa istančanim sklopovima bubnjeva i perkusionih instrumenata podržanih snažnom potporom basa koji ponekad pređe i u sab, što melodijama daje tvrd underground doživljaj. Naslovnica, kao i kompletan vizuelni identitet, realizovani su u saradnji sa fenomenalnom dizajnerkom i fotografkinjom Ivanom Čavić, koja je u potpunosti doživela energiju Mickinog sadržaja.

Povezana vest:  Tom Vejts objavljuje prva četiri albuma na vinilu

Milica Sekulić svoju muzičku priču na domaćoj hip hop sceni razvija od 2015. godine. Njeno stvaralaštvo može se okarakterisati kao negovanje lokalnog slenga i savremene treš estetike u okviru zabavnog karaktera, a inspiraciju za svoje tekstove, muziku i vizuelni identitet pronalazi u segmentima kako domaće, tako i internacionalne scene. Neki od muzičara koji su elementarno uticali na njeno stvaralaštvo su Kool Keith, sastav FTP, Eminem i Aalayah, kao i MTV hip hop i pop estetika iz perioda devedesetih i ranih dvehiljaditih godina. Takođe, krucijalnu ulogu nosi i rejv kultura na čelu sa tehnom i psihodelik trensom.

Povezana vest:  Fanovi uspeli da iznerviraju Bibera! (VIDEO)

Na Mickinim koncertima publika može da očekuje uzavrelu energiju potkrepljenu istinskim žarom za provodom, izlascima, đuskanjem, rejvom i skakanjem, što ona otvoreno i nesebično prenosi na svaki prostor u kom se zadesi. Proteklu godinu obeležili su nastupi na prestižnim festivalima u zemlji i regionu, među kojima su Exit, Sea Dance, Stud Fest, Street Vision, Zastave budućnosti i drugi, a za ovu godinu sprema mnoštvo novih muzičkih iznenađenja i nastupa na kojima će publici moći da predstavi svoj rad.

Povezana vest:  „San" Lene Kovačević drugi mesec za redom najprodavaniji među albumima iz regiona

Izdanje „Brizer“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://mickalifa.lnk.to/Brizer