Nakon velikog uspeha njenog devetog studijskog albuma „Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.“, Lana Del Rey predstavlja novi singl pod nazivom „Say Yes To Heaven“. Numeru su 2012. godine napisali Lana i Rick Nowels, kada su fanovi imali priliku da je čuju nakon što se neplanirano pojavila u javnosti, a u poslednjih nekoliko meseci stekla je ponovnu popularnost na društvenoj mreži TikTok. Imajući to u vidu, muzičarka je odlučila da publici predstavi kako zvaničnu, tako i sped-up verziju.

Pored novog singla i albuma „Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.“, na kom je predstavila 16 novih pesama među kojima su zapažene numere „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“, „A&W“ i „The Grants“, i prethodna izdanja ostvaruju značajne rezultate. Veoma hvaljeni studijski album „Blue Banisters“, koji je stigao na krilima izdanja „Chemtrails Over The Country Club“, neprekidno osvaja slušaoce širom sveta. Zanimljivo je da su oba albuma objavljena 2021. i da su se našli među najprodavanijim izdanjima godine, što je Lani osiguralo titulu muzičarke sa najbrže rastućom prodajom poslednjeg veka. Lana je u 2022. predstavila singl „Watercolor Eyes“, pesmu koja je snimljena za popularnu HBO seriju „Euphoria“.

Povezana vest:  ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK „MUSIC WEEK"-u

Trenutno su u pripremi nastupi koji će se ovog leta održati na velikim muzičkim festivalima, kada će muzičarka po prvi put imati priliku da nove pesme peva uživo zajedno sa fanovima.

Izdanje „Say Yes To Heaven“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LanaDelReySayYesToHeaven

Nakon duže muzičke pauze, Maroon 5 predstavlja dugoočekivani singl pod nazivom „Middle Ground“ – ličnu numeru ispraćenu nežnim tonovima akustične gitare i emotivnim tekstom. Lirika pesme šalje važnu poruku o ranjivosti kako na ličnom, tako i na univerzalnom nivou. Bend pored novog singla najavljuje i muzički spot u režiji Davida Dobkina čija se premijera očekuje 23. maja na njihovom zvaničnom YouTube kanalu.

Povezana vest:  Poruka Kriznom štabu: Na istoj smo strani i imamo zajednički cilj – što veći broj vakcinisanih!

Trostruki dobitnici Grammy nagrade vraćaju se na muzičku scenu nakon albuma „JORDI“ iz 2021. godine. Od početka svoje karijere i debitantskog albuma „Songs About Jane“, bend se više puta nalazio na samom vrhu top lista širom sveta, a njihova muzika dobija velike pohvale kako publike, tako i kritičara. Hitovi, među kojima su numere „Moves Like Jagger“, „Payphone“, „Maps“, „Sugar“ i mnoge druge, ostavili su značajan trag u istoriji pop muzike i još uvek vladaju radijskim etrom. Sastav će novo izdanje premijerno izvesti danas u finalu američke verzije muzičkog takmičenja „The Voice“.

Izdanje „Middle Ground“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Maroon5MiddleGround

Harizmatični američki reper Post Malone objavio je drugi po redu singl sa nadolazećeg petog studijskog albuma „Austin“ čiji izlazak se očekuje 28. jula. Numera „Mourning“ dolazi nakon pesme „Chemical“ koja je već uveliko zauzela značajne pozicije na radijskim top listama globalno. Pored nove muzike, u pripremi je velika američka turneja pod nazivom „If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying“ na kojoj će publici predstaviti sve novitete koje je pripremao u prethodnom periodu.

Povezana vest:  Da li Harry Styles još uvek zaljubljen u Taylor Swift?

„Sve vas mnogo volim, veoma sam uzbuđen da konačno izađem i nastupim još nekoliko puta za vas. Dođite i pomozite mi da platim detetu školarinu (haha). Očekuje vas uzbudljiva produkcija, nove pesme i vreoma, veoma zgodan mladić na bini. Šaljem puno ljubavi vama i vašima“, šaljivo je poručio muzičar.

Sa nenadmašnim muzičkim katalogom iza sebe, Post Malone nastavlja da oduševljava publiku širom sveta i obara kako lične, tako i rekorde industrije.

Izdanje „Mourning.“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/PostMaloneMourning

Foto: Mathieu Bitton, Universal Music Serbia, Alfred Red