Hurts_-_dress_up

Mančesterski pop fenomen Hurts objavio spot za singl “Sunday”

Mančesterski elektro-pop duo Hurts upravo je objavio novi spot za singl „Sunday“, četvrti po redu sa njihovog visokotiražnog albuma „Happiness“. Singl će u prodaji biti od ponedeljka, dok spot već beleži desetine hiljada pregleda za manje od 24 sata. Radnja spota oslanja se na grčki mit o Orfeju i Euridici, a odvija se u vanvremenskoj Rusiji gde se protagonistima koji voze limuzinu marke „Volga“ više puta stilizovanom ćirilicom saopštava „Don’t Look Back“. Spot je sniman u Rumuniji početkom godine u studiju „MediaPro“, a glavnu žensku ulogu igra rumunska glumica Laura Cosoi koja se već pojavljivala u spotu za njihov singl „Better Than Love“. Režiju potpisuje britanski reditelj poznat pod pseudonimom W.I.Z. ali i po spotovima za grupe Massive Attack, Kasabian, Oasis, Chemichal Brothers, Arctic Monkeys i brojne druge.

Povezana vest:  Ariana Grande će vam zasladiti život sa novim albumom “Sweetener”!

Hurts su istog dana osvojili i prestižnu nagradu britanskog časopisa „NME“ (New Musical Express) za najbolji novi bend! Hurts se ujedno prema izboru ovog muzičkog časopisa nalaze na listi turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini. Pored raznih svetskih metropola i potvrđenih nastupa na velikim svetskim festivala kao što su Coachella ili Isle of Wight, Theo Hutchcraft i Adam Anderson 25. maja po prvi put dolaze i u Beograd!

Povezana vest:  MTV World Stage – Ke$ha

Ulaznice za beogradski koncert senzacionalnog elektro-pop tandema iz Mančestera u prodaji po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Beogradske arene, na info pultu iza glavnog ulaza u šoping centar Ušće, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), dvorani Doma sindikata u Beogradu, Gigstix prodavnici u novosadskom tržnom centru „Pariski magazin“ ili online putem sajta www.tickets.rs.

Povezana vest:  Pi Didi: Živim normalno

Ovaj izrazito aktuelni sastav, koji čine pevač Theo Hutchcraft (24) i klavijaturista Adam Anderson (26), održaće koncert ograničenog kapaciteta od samo 4.000 posetilaca u Beogradskoj areni 25. maja u organizaciji „Avalon produkcije“. Autori najprodavanijeg evropskog debi albuma „Happiness“ u 2010. godini, sa apsolutnim hitovima „Wonderful Life“, „Better Than Love“ i aktuelnim singlom „Stay“ osvojili su publiku širom planete za manje od pola godine koliko je bilo dovoljno da na sajtu Youtube njihovi spotovi već imaju desetine miliona pregleda!