Hrvatska pop muzičarka Vanna, koja je stekla slavu kao članica bivše pop dens grupe „Electro Team“ (E.T.), priredila je nezaboravan intiman koncert specijalno za medije u beogradskom klubu BitefArtCafe u sredu, 13. septembra. Ovo je bio uvod u dva spektakularna nastupa koji će se održati 5. i 6. oktobra na istom mestu.

Nakon uspešnog solističkog koncerta prošle godine, Vanna se vraća u Beograd sa dva moćna nastupa koji obećavaju da će još jednom podsetiti zašto je smatrana jednim od najraskošnijih glasova na regionalnoj muzičkoj sceni.

Povezana vest:  Nišvil zvanično otvoren

Ovaj spektakl ne samo da obeležava Vannin izuzetan muzički opus, već nudi priliku da se uroni u različite faze njene karijere. Tokom dve koncertne večeri, publika će uživati u nezaboravnim hitovima, uključujući pesme iz vremena sa grupom ET, poput „Tek je 12 sati“ i „Molitva za mir“, kao i hitova iz njene solo karijere „Ja imam snage za to“ i duet sa Gibonnijem „Ja ću budna sanjat“. Vanna će predstaviti i svoj najnoviji singl „Kriva nota“, istražujući dublje emocije i refleksije.

Povezana vest:  Prins kreće na svetsku turneju ali se ne zna kad

Njeni koncerti ne samo da pružaju izuzetnu muzičku produkciju, već i intimnu vezu između izvođača i publike. Vanna je poznata po svojoj sposobnosti da prenese duboke emocije kroz svoje izvođenje, ostavljajući publiku očaranu njenim jedinstvenim glasom i scenskom prisutnošću.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online, na sajtu www.tickets.rs.

Povezana vest:  Lejdi Gaga ponovo sama, kraj veze sa slatkim Tejlorom

Foto: M.A./ATA Images