HURTS_1_Photo_Credits_Laurence_Ellis

Hurts „SUNDAY“ premijerno na MTV kanalu u sreda, 2. mart, u 12:00

MTV sa zadovoljstvom predstavlja ekskluzivnu premijeru spota za novi singl „Sunday“ mančesterskog pop-dua HURTS, ove srede, 2. marta, u 12:00 samo na vašem MTV-u!

Nakon uspešne 2010. godine, elektro-pop sastav i prošlogodišnje MTV Push zvezde HURTS objavili su i spot za numeru „Sunday“ –  četvrti po redu singl sa njihovog visokotiražnog albuma prvenca koji nosi naziv „Happiness“. Radnja spota oslanja se na grčki mit o Orfeju i Euridici, a odvija se u vanvremenskoj Rusiji gde se protagonistima koji voze limuzinu marke Volga više puta stilizovanom ćirilicom saopštava poruka „Don’t Look Back“ („Ne gledaj nazad“). Spot je sniman u Rumuniji početkom godine, a glavnu žensku ulogu igra rumunska glumica Laura Cosoi koja se već pojavljivala u spotu za njihov singl „Better Than Love“. Režiju potpisuje britanski reditelj poznat pod pseudonimom W.I.Z. koji je radio spotove za imena kao što su Massive Attack, Kasabian, Oasis, Chemichal Brothers, Arctic Monkeys i mnogi drugi.

Povezana vest:  Tom Odell objavio novi video pre koncerta u Beogradu

Zanimljivo je da su HURTS nedavno osvojili prestižnu nagradu britanskog časopisa „NME“ (New Musical Express) za najbolji novi bend, a ovaj muzički časopis uvrstio je zakazane nastupe pomenutog benda na listu turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini. Pored raznih svetskih metropola i potvrđenih nastupa na velikim svetskim festivala kao što su Coachella ili Isle of Wight, sastav HURTS 25. maja po prvi put dolazi i u Beograd! Naime, pevač Theo Hutchcraft (24) i klavijaturista Adam Anderson (26) će tog dana oržati koncert ograničenog kapaciteta od samo 4.000 posetilaca u Beogradskoj areni, u organizaciji produkcije „Avalon“.

Povezana vest:  Pad ukupne zarade od koncertnih turneja