Eva_Mendes_for_Reebok

Svetska zvezda Eva Mendez se pridružila Reebok-u kao EasyTone Ambasador

Glumica pokazuje svoje obline dok nosi najnovije modele obuće i odeće iz Reebok-ove kolekcije za dobru formu u Los Anđelesu.

Gospođica Mendez, koja glumi u novom filmu „Sinoć“ pored Kejre Najtli i Sema Voringtona, pridružila se Reebok-u i Reetonersima, grupi od sedam inspirativnih žena iz celog sveta koje će pokrenuti EasyTone kolekciju za sezonu proleće/leto 2011. i lansirati EasyTone odeću na globalnom nivou.

Bazirana na neverovatnom uspehu EasyTone obuće, EasyTone odeća je prva odeća za oblikovanje tela. Kao deo zdravog i fit načina života, ovu kolekciju odece odlikuju  elegantni top-ovi i donji delovi koji su dizajnirani tako da oblikuju glavne grupe mišića.

-Osećam se bolje kad sam u dobroj kondiciji, i to je upravo ono što volim kod Reebok EasyTone kolekcije – daje mi dodatnu energiju za moje dnevne aktivnosti – izjavljuje gospođica Mendez i dodaje: – Između dugih sati na snimanju i putovanja nije uvek moguće pronaći dovoljno vremena za kompletan trening, tako da moram da sa vremenom koje imam postignem dobre rezultate. Zato volim da pešačim i šetam svog psa u EasyTone patikama. Još je bolje što EasyTone odeća više ističe moje obline, a EasyTone patike izgledaju super – elegantne su i tanke, baš kao i obične patike. Kao glumici, vrlo mi je važno da izgledam fit i EasyTone je moja velika tajna!

Povezana vest:  Odabrani pobednici PepsiCo Nutrition Greenhouse programa

Uli Beker, predsednik kompanije Reebok International kaže: – Eva Mendez savršeno pristaje Reebok-u i EasyTone-u: ona je zabavna, inspirativna, posvećena fitnesu i predstavlja ikonu dobrog stila za žene iz celog sveta. Kolekcija EasyTone je posvećena tome da pomagne ženama da sa svakim pokretom imaju bolje telo, a očigledno je da je Eva prilično aktivna jer izgleda fenomenalno.

Povezana vest:  WOMEN’SECRET predstavlja kolekciju zima ’11-‘12

Ova prvoklasna odeća koristi Reebokove ResisTone™ trake koje stvaraju otpor pri svakom pokretu. ResisTone trake, koje su napravljene od otpornog ali fleksibilnog materijala, strateški su postavljene na odeću u skladu sa rezultatima anatomskog istraživanja i prijatno prijanjaju uz telo dame koja je nosi.

EasyTone pantalone, 3/4 pantalone i šortsevi, dizajnirani su tako da pomognu oblikovanju tetiva kolena, kvadricepsa i mišića zadnjice sa svakim korakom, a EasyTone topovi, koji uključuju i duge elegantne grudnjake kao i majice sa i bez rukava, dizajnirani su tako da pomognu obilkovanju mišića gornjeg dela tela i promovišu bolje držanje.

Povezana vest:  Kompanija dm drogerie markt povukla plastične ambalažne kese iz prodaje

Pored EasyTone odeće, gospođica Eva Mendez nosi i Reebok-ove najpopularnije EasyTone patike za ovu sezonu, EasyTone Reenew. Sportski stil, kakav ima sva Reebok obuća za oblikovanje, karakteriše Reebok-ova Moving Air tehnologija i uložak inspirisan loptom Balance Ball™ koji stvara mekoću i mikro-nestabilnost osmišljenu tako da pomogne oblikovanje mišića nogu i zadnjice.

Gospođica Mendez će takođe među prvima probati Reebok-ovu EasyTone kolekciju obuće i odeće za sezonu jesen/zima 2011. Početkom ove nedelje, učestvovala je u foto sesiji sa Elenom Von Unvert, gde je pozirala u nekim EasyTone modelima za ovu sezonu i bacila pogled na neke modele iz kolekcije za sledeću sezonu.