Ajs Nigrutin za zaljubljene 

Ajs-NigrutinJedan od najtalentovanijih srpskih repera svih vremena, napraviće party za sve zaljubljene kako i treba 14 februara, u Domu omladine Beograda, u Sali Amerika sa početkom u 21 čas.

Rođen kao Vladan Aksentijević, stanovnik ponosnog Koteža i dvometraš sa košarkaškom ambicijom, Ajs Nigrutin spada u najintrigatnije pojave na domaćoj pop muzičkoj sceni posle pojave Ramba Amadeusa. Potpisan je ispod 3 solo albuma, 3 albuma sa sastavom Bad Copy, a po jedan album objavio je sa Bwanom i 43zla. Ukupan broj izdanja govori dovoljno o nesvakidašnje velikom opusu jednog od autentičnih uličnih heroja koji je još 1996. godine debitovao sa Bad Copy. Ovaj sastav je tokom svoje karijere predstavljao oličenje otpadničkog domaćeg hip hopa, a Ajs Nigrutin se izdvojio iz njega kao sasvim posebna, filmski upečatljiva i brbljiva pojava, neka vrsta super-anti-heroja ulice.
Bez dlake na jeziku, šarmantni Ajs je posebno popularan kod mlađih sugrađana i sugrađanki. Svojim učešćem u VIP izdanju Velikog Brata 2008, zajedno sa Sky Wikluhom, uspeo je da jednim televizijskim potezom predstavi čitavu rap subkulturu široj javnosti, da iznese na videlo stavove i stil ponašanja druge strane mlade gradske Srbije, sa svim svojim dobrim, boljim i najgorim stranama.
Na koncertu u Domu omladine Beograda Ajs Nigrutin će – uz svoje posebne goste, cvet mlađe hip hop scene – predstaviti ceo repertoar svih svojih hitova i poneko iznenađenje.

Povezana vest:  Severina još neko vreme ostaje u bolnici

Ajs znači atmosfera, pozitivna naravno.

Cena karte u pretprodaji biće 600 dinara, a mogu se kupiti na Blagajni Doma omladine.