Kantautor Marko Nikolić je na svom prvom samostalnom koncertu u punom beogradskom klubu BitefArt Café, koji je trajao skoro tri sata, oduševio publiku i pokazao da mu pripada mesto u samom vrhu pop scene regiona.

Svojim autentičnim izvođenjem i emotivnim tekstovima, Marko je uspeo da publici prenese svoju strast i energiju, prošavši kroz različite žanrove. Koncert je otvorio divnom baladom “Dođi da te volim”, a potom je usledio hit “Čaroban dan” kada je publika ustala na noge i tako je ostalo do kraja koncerta. Pored svojih pesama “Trebaš mi ti”, “Moja senice”, “Ne postojim bez nje”, “Moje oko najlepše” i drugih, Marko je koncertni repertoar prošarao nekim od najvećih hitova legendarnih izvođača. Uz podršku vrhunskog benda pevao je hitove Olivera Dragojevića, Gibonnija, Parnog Valjka, Massima, Prvljavog Kazališta, Zdravka Čolića, Dejana Cukića, Bajage i drugih na koje je publika reagovala ovacijama.

Povezana vest:  Dan žena uz Samardžića, Karana, Bosiljčića, Divljana, Monetna

Interakcija između Marka i publike doprinela je jedinstvenom doživljaju koncerta, stvarajući intimnu atmosferu koja je okupila ljubitelje muzike svih generacija.

Ovo je za mene nezaboravno veče! Deliti svoju muziku sa tako divnom publikom na mom prvom samostalnom koncertu je iskustvo koje ću zauvek pamtiti. Hvala svima koji ste došli da me podržite i provedete ovo veče sa mnom. Ovo je samo početak našeg zajedničkog putovanja i radujem se budućim koncertima i novim pesmama koje ću deliti sa vama.“ iskreno se Marko zahvalio publici.

Povezana vest:  Malo je reći - Džiboni oduševio prve večeri u Sava centru!

Marko Nikolić je demonstrirao svoje muzičko umeće, autentičnost i profesionalnost, što je dodatno potvrdilo njegovu poziciju kao jednog od najperspektivnijih umetnika na muzičkoj sceni.

Foto: Jana Mitrović