Suzana_Mancic_i_Davor_Radolfi

Davor Radolfi i Ritmo Loco u Beogradu na prvi dan proleća

Danas je u foajeu Pozorišta na Terazijama održana konferencija za štampu kojom je najavljen prvi beogradski koncert Davora Radolfija u Beogradu. Jedan od vodećih hrvatskih pevača nastupiće 21. marta u Pozorištu na Terazijama zajedno sa svojom grupom “Ritmo loco” i izvesti najbolje numere iz svog 26-ogodišnjeg opusa koje uključuju prelepe mediteranske i latino pesme sa 15 objavljenih albuma.

Povezana vest:  Aleksandra Kovač nominovana za prestižnu filmsku nagradu u Velikoj Britaniji

-Presrećan sam što sam u Beogradu i što upravo ovom pesmom koju sam snimio u duetu sa Suzanom Mančić najavljujemo moj koncert i to baš na prvi dan proleća i veče pre mladenaca, što je siguran sam lep poklon svima vama – rekao je Radolfi.

On je rekao da je uživao družeći se sa Suzanom koju je upoznao još pre više od 20 godina kada je gostovao u jutarnjem programu kod Baneta Vukašinovića.

Povezana vest:  Sting i Pol Sajmon pripremaju zajedničku turneju

-Insistirao sam da baš ona iz Srbije snimi sa mnom duet. Prvi put pevam pesmu u duetu sa ženom, jer sam pre toga snimio pesmu “Ljubav je moja kao vino” zajedno sa Oliverom Dragojevićem. Suzana je donela svoju dušu u ovu pesmu i prezadovoljan sam kako je to otpevala – rekao je Radolfi, a onda su svi prisutni uključujući i aktere premijerno pogledali prelepi spot koji je sniman na ostrvu Rab.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

-Posle dužeg vremena vraćem se ponovo muzici i to na velika vrata, zbog čega mi je posebno drago. Zahvaljujem se Danijelu Koletiću koji je preuzeo svu organizaciju pa je sve funkcionisalo veoma lako. Uživala sam u svemu – rekla je Suzana Mančić.

Spot Davora Radolfija i Suzane Mančić za pesmu “Samo dvije riječi” možete pogledati OVDE!