hladno_pivo_koncert

Premijera novog singla Hladnog piva u ponedeljak!

Zagrebačko Hladno pivo objaviće u ponedeljak 14. marta u regionu svoj prvi singl „Ezoterija“ sa novog albuma „U svijetu glamura“ koji izlazi 16. aprila, najavila je srpska podružnica diskografske kuće Menart. Pesmu će u Srbiji premijerno u ponedeljak pustiti radio B92.

„Pa šta reći… Odabrali smo pjesmu ‘Ezoterija’ za prvi singl, premda je najduža pjesma i samim time malo ‘neradiofonična’, jer mislimo da ona sadrži nekakav zajedničlki tematski nazivnik albuma:  pravo svakoga da bude drugačiji uz diskretnu molbu većini da odj….u u skokovima, to jest, maknu ruke s tvog volana“, poručuju momci iz Hladnog piva.

Povezana vest:  MTV BUZZ – KE$HA „C'MON"

Bend je najavio da će frontmen Mile Kekin 14. marta od ranog jutra biti gost na radio Antena Zagreb, gdje će se moći čuti sve o novom albumu, a tačno u podne na www.index.hr biće novi singl Hladnog piva „Ezoterija“.

Novi singl Hladnog piva u ponedeljak čuće se i preko makedonskog radija Antenna 5, slovenačkog Radio Študenta, u Crnoj Gori na MRadio vijesti, a u BiH – Rsg 1 Sarajevo.

Povezana vest:  Album Metalike i Lua Rida u oktobru

„Što se albuma tiče mislim da će to biti najšareniji album još od Pobjede. Mi smo jako zadovoljni pa jedva čekamo 16. 4. da vidimo reakciju publike koja će, vjerujem, biti burna kad čuju odgovore na sva pitanja koje muče naciju: zašto ne nosim rajf i ko kome gura u svijetu glamura“, kaže Mile Kekin.

Povezana vest:  Rade Šerbedžija u Botaničkoj bašti

Službeno vozilo Hladnog piva je Dacia.