Eric_Prydz_2011

Eric Prydz oduševio clubber-e na X Becks’perience-u održanom u Belexpocentru i najavio početak sjajne Beck’sperience sezone 2011! (FOTO)

Reči Erica Prydza, glavne zvezde Beck’sperience-a, koji je pred nastup izjavio da zna da ljudi u Srbiji vole dobar elektronski zvuk i da ga vole punim srcem, u potpunosti su bile opravdane. Već na prve taktove njegovog poslednjeg hita “Niton” u Belexpocentru mogao se čuti frenetični vrisak oduševljenja publike.”Publiku u Srbiji pamtim kao jako energičnu i primećujem da kada vole nešto, to čine punim srcem, zato sam i uzbuđen što ponovo nastupam u Beogradu. Ipak, moram da priznam mi je prva asocijacija na Srbiju hrana koja je fantasticna, naročito pljeskavice”, rekao je Erik Pric pred nastup.

Povezana vest:  U nastavku ZLATNIH GODINA o albumima Jesus and Mary Chain i Hüsker Dü

Još jedan “povratnik” u Beograd je i Sander Kleinenberg, koji je hiljade fanova držao budnima do ranih jutarnjih sati i tako potvrdio svoj uspešan povratak dobrom zvuku nakon perioda “nedostatka ispiracije”. ”Nakon prvobitnog uspeha, postao sam zasićen i nisam imao onu istu energiju da pravim muziku. Trebalo mi je par godina da se vratim na pravi put i to ću pokazati na večerašnjem nastupu. Dosta dobro poznajem srpsku publiku, tako da ću im pružiti dobar provod”, rekao je Sander pred Becks’perience.

Prvi put pred srpskom publikom sinoć se predstavio i mladi Sebastian Jakobsen, poznatiji kao SebJak. On nije krio oduševljenje što će nastupiti na Becks’perience-u. „Čuo sam mnogo toga dobrog o publici u Srbiji i jako sam uzbuđen što ću im se konačno predstaviti. Biće ovo dobar šou”,  rekao je SebJak.

Povezana vest:  NEW YORKER po treći put predstavlja Fresh Island Festival u Hrvatskoj

Nakon ovog svetskog DJ tria, Beck’sperience putovanje kroz 2011. se nastavlja! Nakon dugogodišnjeg iščekivanja fantastični Paul van Dyk, povešće hiljade fanova iz naše zemlje na put nezaboravnog muzičkog doživljaja! Dvostruki `svetski DJ prvak` na listi britanskog DJ magazina, dvanaest godina član elitnog Top 10 kluba, Pol van Dyk, upoznaće vas premijerno sa svojom najnovijom scenskom produkcijom pripremljenom za Beck’sperience putovanje, 02. aprila u Belexpocentru.

Ekskluzivno za sve fanove, Beck’sperience je pripremio specijalno iznenađenje!  Od sutra, 14. pa do 21. 03. 2011.  godine, uz pokazanu ulaznicu za nastup Eric-a Prydz-a svi fanovi će ostvariti specijalni popust od 300 dinara pri kupovini ulaznica za Paul Van Dyk-a na blagajni Bilet Centra (ex Bilet Servis).

Povezana vest:  Hrvatska verzija popularne pesme "Zmija i žaba"

Beck’sperience je još jednom odbranio svoju titulu prvaka za nezaboravni noćni „clubbing“ koji se dugo prepričava! Tokom proteklih godina, Beck’sperience je domaćoj publici uvek pružao vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao što su Sven Väth, Laurent Garnier i Tiga. Nastup ”The Chemical Brothers” zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je prošlogodišnji, deveti  Beck’sperience doveo ”Massive Attack”!

 

{vsig}ERIC_PRYDZ_BECKS{/vsig}