dnevna_soba_14_mart

VELIKI BRAT 2011

Kako je prošao prvi dan: Duško završio na otpadu, u kući vlada idila

Prvo jutro u kući „Velikog Brata“ proteklo je u napetoj atmosferi. „Veliki brat“ je već prve večeri po ulasku svih u kuću najavio da će nominacije biti odmah posle buđenja, zato su stanari morali dobro da razmisle koga će izbaciti posle manje od 24 sata provedenih u kući.

Veliki Brat je ukućane probudio svojim oglašavanjem „Jedan od vas mora da ode!“ Posle buđenja usledila je rasprava. Dražen se bunio zbog šaputanja i smeha Slavice i Eme, jer mu je to prekinulo prvi san, nakon čega nije dugo mogao da zaspi. Prilično je nervozan ovog jutra.

Ukućani su se oko podne okupili u dnevnoj sobi, nagađali su kojom pesmom će ih sutra Veliki Brat buditi. Posle nekoliko minutna druženja, jedan po jedan su ulazili u ispovedaonicu. Ukućani Veliki Brat region su iskusili prve nominacije. Najviše nominacija zaradio je srspki seljak Duško. Za to verme stanje u otpadu je bilo mirno, a Horvat, Nirlam i Dragana su se odmarali sedeći na starim sedištima automobila.

Povezana vest:  Džejms Franko u svetu pronografije

Tokom dana svako se na svoj način trudio da bude interesantan a pojavile su se i prve varnice. Slavica je preuzela kuhinji i naglasila da joj prisustvo drugih smeta. Bojana je nemarno isključila šporet što je Slavicu razljutilo .Međutim nesporazum su brzo rešile. Ema se potrudila da animira svoje cimere tako što je sa Milom igrala trbušni ples u dvorištu, koji je kiše prekinula.

Povezana vest:  DVOR 2011, Svađe i rasprave sa kraljevskim parom se nastavile, Ćemo se onesvestio

Posle toga svi su ušli u kući, nei su uživali u bazenu dok je situacija u otpadu i dalje nepromenjena.

Veliki Brat se oglasio i naredio ukućanima da se okupe u dnevoj sobi. Većina ukućana je bila na okupu u dnevnoj sobi, Dražen je trčao na pokretnoj traci, a Džordž se baškario u bazenu.

smetlisteDragana, Nirmal, Horvat i Duško, koji im se pridružio posle izbacivanja iz kuće, nakon igre s loptom, spremil su večeru i pritom se dogovarali šta će za doručak. Posle večere, Horvat je oprao sudove. Družina iz smetlišta i dalje pokušava da savlada tehnike skrivanja prilikom odlaska u toalet.

I kako se bliži kraj dana, ukućani sumiraju utisak o proteklom danu. Neki deo ukućana se zasladio slatkišima koji im je Veliki Brat obezbedio.

Povezana vest:  Večeras počinje serija The Night Manager

Nakon izvesnog vremena deo ukućana je prešlo u trpezariju, gde im je Džordž čitao upustva kuće.

Horvata, Nirmala i Draganu zabavlja Duško koji im je opisivao ukućane i dešavanja od prethodne večeri. Dragana se požalila kako joj je već malo dosadno bez ženskog društva i ženskih priča. Ukućani na otpadu se polako spremaju za spavanje, samo čekaju da im se ugase svetla, dok je u glavnoj kući skroz drugačija atmosfera.

Niko ne namerava još da spava, većina sedi u dnevnoj sobi i razgovaraju.

Bojana i Nemeš sede zagrljeni na krevetu,a Ema „tuče“ Milana.

Atmosfera u kući je još uvek na zavidnom nivou, jer ukućani i dalje uživaju u njenim čarima.

Njihovu aktivnost prekida glas Velikog Brata….