kzn_kup_srbije_2011

PARTIZAN OBELEŽIO OSVAJANJE NACIONALNOG KUPA

Nova titula za crno bele

 

Deseti pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije završio je u subotu uveče u vitrinama rvačkog kluba Partizan. Tim iz Humske je posle drugog kola Kupa odneo ubedljivu pobedu, sa čak 11 bodova više u odnosu na drugoplasirani Spartak. Time je Partizan uspeo da odbrani jedan od dva trofeja u novoj sezoni…

-Partizan je u Subotici postao osvajač desetog nacionalnog Kupa. Ako se tome doda i da smo isto toliko bili šampioni, dičimo se sa dvadeset pehara. Zahvalio bih se sponzorima, donatorima, prijateljima, svima koji su nam do sada pomagali, pre svega, onima koji trenutno nisu uz nas, poput počasnog predsednika Radmila Mićka Jevtovića, predsednika Zorana Milanovića i članove Upravnog odbora, koji se nalaze u Rusiji. Zahvalio bih se i takmičarima. Teže je odbraniti nego osvojiti titulu. Ovaj Kup je bio možda i najmasovniji u poslednjih deset godina. Ono što želim da izdvojim je izuzetno kvalitetan nastup Maksimovića i Bulatovića, koji je povređen izašao na strunjaču. Pohvale idu i na adresu Bogatireva, koji je čak bio u prilici da savlada jednog od naših najboljih takmičara, Štefaneka, ali je platio danak neiskustvu – priča direktor kluba Rajko Baltić.

Povezana vest:  EP DORTMUND, Aleksandar Maksimović osvojio bronzanu medalju

Oglasio se i šef stručnog štaba Predrag Borozan, koji je zbog suspenzije Boška Kecmana sedeo kraj strunjače:

-Hvala takmičarima koji su pružili lavovsku borbu. Seniori su uvek pružali maksimum, pa bih zato poseban akcenat stavio na Glavonića i Stankova, dvojicu od četvorice juniora koji su pokazali da Partizan ima lepu budućnost – smatra Borozan.

Povezana vest:  Srpski Orlovi na pripremama u Bugarskoj

Jedan od osvajača zlatne medalje na minulom takmičenju, Aleksandar Maksimović, nalazi se sa ostalim reprezentativcima na pripremama u Mađarskoj, dok je drugi, Goran Bulatović u Beogradu.

-Pre svega hvala klupskim drugovima koji su istrajali na putu osvajanja još jednog trofeja. Zahvalio bih se i direktoru, kompletnoj upravi, što su verovali u nas, a mi smo im se verujem na pravi način odužili. Hvala i stručnom štabu. Sigurno da nije bilo lako da odbranimo trofej. Jesmo imali sedam bodova prednosti u odnosu na Subotičane, ali je Spartak u drugom kolu Kupa pojačao tempo, što mu opet nije donelo rezultat. Pobegli smo za 11 bodova. Imao sam povredu leđa, osećao bol u toku borbi, ali posle osvajanja prvog mesta sve se zanemari – poručuje Goran Bulatović.

Povezana vest:  28. MEMORIJAL “GEDŽA”, Baltić: Turnir premašio očekivanja!

 

NOVI PRIJATELJ KLUBA

„Lajf medik“ uz šampione

Tim iz Humske dobio je još jednog prijatelja u “Lajf Mediku”…

-Drago mi je što smo bili sponzori Partizana na ovakvom takmičenju, što smo učestvovali u velikom uspehu. Verujem da ćemo i u buduće isto da sarađujemo. “Lajf medik” je glavni distributer italijanske firme “Farma lajf” za čitav region. Zadovoljstvo nam je što smo pomogli odlasku crno-belih u Suboticu i što smo učestvovali u osvajanju 10. Kupa Srbije.