share_logo

OEBS Misija u Srbiji u saradnji sa EXIT festivalom predstavlja –  SHARE Conference  od 7. do 9. aprila

OEBS Misija u Srbiji u saradnji sa EXIT festivalom ima čast da vam predstavi SHARE Conference, novu formu festivala koji će se održati u Beogradu od 7. do 9. aprila 2011.

Prvi put u regionu istovremeno će se okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnici iz sfere novih medija i poznati muzičari. Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night žurke predstavljaju dve programske celine festivala.

Povezana vest:  Jubilarni sabor počinje otvaranjem Muzeja trube

Kroz forme nastupa, predavanja, radionica i izložbi koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Harvard, i marketinški magovi iz tima Baraka Obame, Beograd će postati mesto razmene znanja, u cilju predstavljanja novog konteksta digitalnog aktivizma. Ideologija projekta SHARE Conference je u slobodnoj razmeni ideja, informacija i kulturnih proizvoda. SHARE će raditi na podsticanju ideje društvene solidarnosti, ohrabrujući druge da podele svoje iskustvo, znanje, i kao do sada – dobru muziku (Tricky, Does It Offend You, Yeah).

Povezana vest:  Nišville poklanja: MAJICE ZA KUPCE KOMPLETA KARATA

Dom Omladine sa 3 sale je centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih lidera mišljenja i 15.000 domaćih i inostranih posetilaca dok jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za preko 100 dešavanja u okviru festivala…..