sergej_shambala_zg

Sergej oduševio hrvatsku publiku na koncert u Shamballi! (FOTO)

Sergejevih „ 2 minuta“ doneli su Zagrepčanima dva i po sata odlične svirke, fantastične atmosfere i čiste emocije u klubu Shamballa.

-I pored činjence da godinama, zaista, dobijam signale da se moje pesme slušaju u Zagrebu i uopšte u čitavoj Hrvatskoj, tek sam se sinoć, na promo-koncertu mog novog CD-a u prepunoj Shambali, u to stoprocentno uverio i potvrdilo se, to nije floskula, da muzika ne poznaje granice. Zaista sam uživao tih dva i po sata svirke i zahvaljujem se svim dragim kolegama, a posebno Tonyju Cetinskom, koji su me podržali u nastojanju da se predstavim uživo na zagrebačkoj muzičkoj sceni. – rekao je Sregej posle nastupa.

Povezana vest:  Madona predstavila još jednu pesmu s albuma

Publika u ispunjenom klubu Shamballa, među kojima su se našla mnoga poznata lica hrvatskog javnog života, u dva i pol sata, koliko je koncert trajao, na sav glas pevali su s Sergejeve njegove najveće hitove i uživali u prepoznatljivom mediteranskom zvuku i odličnoj interpretaciji.

Sergej se, oduševljen prijemom, publikom i atmosferom na sinoćnjem koncertu u Shamballi, tokom koncerta zahvalio svojim obožavateljima na predivnoj atmosferi i tome što su ga dočekali u tako velikom broju ali i izvinuo što su na njegov nastup u Zagrebu tako dugo čekali.

Više od dva i pol sata energičnog nastupa Sergeja Ćetkovića u Shamballi, publika će sigurno još dugo pamtiti.Iz agencije Nobilo i Cetinski, koja je zadužena za Sergejevu promociju u Hrvatskoj, obećali su da sledeći Sergejev nastup publika u Hrvatskoj neće tako dugo čekati: – Družitćemo se sa Sergejem uskoro , o svemu ćemo vas na vreme obavestiti.

Povezana vest:  Preminuo Otis Haris,nekadašnji član grupe The Temptations

Osim pesama sa novog albuma „ 2 minuta“ koji je Sergej na sinoćnjem koncertu promovisao, publika je uživala i u ostalim hitovima. U glas su Sergej i zagrebačka publika otpevali i hitove: Pogledi u tami, Budi mi voda, Pola moga svijeta, Kad ti zatreba, Ako te nije pronašla ljubav…

sergej_shambala_zg_1

Na sinoćnjem koncertu u Zagrebu uživao je i Tony Cetinski koji je Sergeju zaželeo dobrodošlicu.

Povezana vest:  Veliki povratka grupe HIM, album stiže 29. aprila

-Srećan sam što imam takvog prijatelja i kolegu. Sergej je iskren i pošten čovek i odličan pevač. Pun klub ljudi koji pevaju njegove pesme dokazao je da je konačan dolazak na tržiste pun pogodak. Publika je željna dobrih pevača, dajem mu punu podršku – rekao je Cetinski.

Nakon što je svoj kvalitetudokazao brojnim nagradama i koncertima u rodnoj Crnoj Gori i Srbiji, romantični Sergej dokazao je svoj kvalitet i u Zagrebu. Pevač koji svojim pop izveđenjima osvaja region ima još puno toga da pokaže publici u Hrvatskoj.

{vsig}SERGEJ_ZAGREB{/vsig}