Vrooom_2011

Vrooom 2. aprila u Gun Clubu

Beogradski sastav Vrooom će u narednom periodu održati nekoliko klupskih koncerata kojima najavljuje novi album čije se objavljivanje očekuje krajem aprila meseca za Exit online etiketu.

Prvi u nizu nastupa održaće se 2. aprila u beogradskom Gun Clubu.

-Dva meseca nakon objavljivanja singla Privremeno stanje održaćemo koncert u Gun klubu predstavljajući tako novi album, koji 25 aprila izlazi za Exit online etiketu. Ovo je prvi u dugom nizu koncertata koje ćemo svirati do kraja godine i koji, na neki način, doživljavamo kao početak kraja privremenog stanja. Drugim rečima, tokom turneje koja počinje svirkom u Gunu obračunaćemo se sa izvesnim kompromisima iz prošlosti i predstaviti i starije pesme u novim aranžmanima, zameniti neke obrade adekvatnijim i, naravno, izvesti najnovije kompozicije. Rezultat ovog procesa bi trebalo da bude specifično „live/best of“ izdanje sledeće godine do koga ćemo doći u direktnoj komunikaciji s publikom i koje će sadržati za nas najuspešnije muzičke momente ponovo izaranžirane, odsvirane uživo i začinjene najnovijim pesmama. Koncert u Gunu je početak ovog puta. Mislim da u izrazu nikad nismo bili direktniji i energičniji, te ćemo ga u visokom uzbuđenju izvesti bez gostiju – sami sa publikom – izjavio je Marko Grubić povodom predstojećeg koncerta.

Povezana vest:  Šta sluša Sleš?

Ulaznice za koncert Vroooma se mogu kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd), na dan koncerta iznosiće 600 dinara.

Nakon beogradskog koncerta Vrooom će 8. aprila svirati u Banja Luci (klub DFK), Nišu (16. april, klub Feedback), a 29. aprila održaće koncert na Velikoj bini Trenchtown festivala. Bend će uskoro najaviti još koncerata, čim se budu potvrdili tačni datumi.

Povezana vest:  MTV World Stage: Snoop Dogg - petak 11. mart u 21:00

Singl Privremeno stanje, koji je u proteklih mesec i po dana boravio u vrhu relevantnih domaćih lista, je objavljen u ponedeljak, 21. marta, na Exit online etiketi (www.exitmusic.tv) gde se može potpuno besplatno preuzeti (http://www.exitmusic.tv/node/150913).