Amy_i _Moby

Počela direktna prodaja ulaznica za Amy Winehouse i Mobija!

Ulaznice za verovatno najveći koncertni događaj u regionu na kojem će 18. juna na Kalemegdanu nastupiti jedna od najvećih svetskih pevačkih zvezda Amy Winehouse i američki hitmejker Moby, od danas su u direktnoj prodaji širom Srbije i regiona. Broj ulaznica je ograničen, a prodaju se po cenama od 3.300 dinara za Parter 2, 3.800 dinara za Parter 1 I 4.500 dinara za Fan Pit. Rana prodaja preko svetskog fan kluba Amy Winehouse i rezervacija ulaznica u Srbiji i regionu počela je već u petak i u nedelju popodne premašila prvih 1.200 ulaznica od čega je trećina naručena i plaćena preko kreditnih kartica izvan Srbije.

Istaknuta prodajna mesta u Srbiji i regionu:

Srbija: www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com

Makedonija: www.kupikartizase.com

BiH: www.kupikartu.ba

Crna Gora: www.booking.me

Beograd:

Blagajna Beogradske arene

Šoping centar „Ušće“, info pult kod glavnog ulaza

Dvorana „Doma sindikata“, Trg Nikole Pašića

„Bilet centar“, Trg republike 5

Povezana vest:  Pretnje smrću pevačici grupe "Garbidž"

„Ticket Master“, Požeška 118а

„Azbuka“, Klare Cetkin 12

Lanac prodavnica „Corner shop“

Novi Sad:

„Gigstix Store“, Pariski magazin

Banja Luka:

Agencija „MG travel“, Bana Lazarevića bb

Sarajevo:

Agencija „Relax Tours“, Plato Skenderija

Skoplje:

Prodavnica „Jugoton“, GTC (1. sprat)

Ulaznice se prodaju širom Srbije i putem lanca knjižara „Vulkan“ i „Delfi/Laguna“, koje se nalaze u centralnim delovima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Pančeva, Šapca i drugih gradova. Precizan spisak sa adresama, radnim vremenom i mapom svih prodajnih mesta, može se pogledati putem sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu rezervisati pozivom na broj 0900/11 00 11 ili na [email protected].

Imajući u vidu da ulaznica obezbeđuje dva velika koncerta iste večeri, kao i da se prosečne cene ulaznica za ovogodišnje koncerte Amy Winehouse kreću od 60 do 100 evra, u Beogradu se očekuje i veliki broj posetilaca iz regiona, ali i cele Evrope. Pored Srbije, koja je trenutno prva po redu na kalendaru turneje, popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, Španiji, Italiji, Švajcarskoj, a potvrdila je i nastup na Sziget festivalu.

Povezana vest:  „MULTIKULTIVATOR“ U SARADNJI SA EVROPSKIM CENTROM ZA KULTURU I DEBATU „GRAD“ PREDSTAVLJA POBEDNIKE PRVOG INTERNACIONALNOG TAKMIČENJA U OBLASTI SAVREMENIH MUZIČKIH ŽANROVA „THE BEST MUSICAL MIND“

Poput odlično ocenjenih nastupa u Brazilu početkom ove godine, očekuje se da će Amy i pred beogradskim fanovima uživo izvesti i neke pesme sa novog albuma, naslednika čuvenog „Back to Black“, kojim je obezbedila status prve dame savremene scene i zaradila čak pet “Gremija”! Tačan datum izlaska albuma još uvek nije poznat, ali pojedini londonski mediji tvrde da je već skoro završen. Na novom albumu se očekuju i neki dueti se popularnom Amy, koja je već zakazala snimanje u legendarnom studiju „Abbey Road“ sa Damienom Marlijem I reperom Nasom. Koliko su britanski tabloidi bili opsednuti njenim burnim izlascima i tako doveli do apsurda jednu od najubedljivijih pevačica našeg vremena, toliko ih sad intrigira njen novi izgled. Muzički magazin

Povezana vest:  Koncert Kezaje Džonsa se odlaže,  informacija o povraćaju novca za ulaznice

„NME“ nazvao je to „paklom za taboide“, koji su redom ove godine priznavali da Amy deluje bolje nego ikad.

Tako tabloid „Sun“ tvrdi da Amy „izgleda srećnije i zdravije nego ikad“, dok je „Mirror“ opisuje kao „blistavu dok se vraća iz studija posle dugo očekivanog povratka pevanju“.

Moby je ponovo u centru svetske muzičke pažnje nakon nedavno objavljenog maksi singla sa tri nove pesme koje se pritom mogu potpuno besplatno preuzeti sa njegovog sajta Moby.com. U pitanju su pesme koje prethode njegovom desetom studijskom albumu „Destroyed“, najavljenom za 16. maj ove godine! Poput Amy Winehouse, i Moby je novi album snimio u studiju „Abbey Road“, a pratiće ga istoimena knjiga Mobijevih fotografija koje su nastale tokom intenzivnih turneja. Poput njihovog autora, i fotografije će imati ovogodišnju turneju po galerijama u Njujorku, Berlinu, Parizu, Rimu I drugim svetskim metropolama.