fiat_punto_classic_lpg

Kompanija Fiat Automobili Srbija prodala 1.000 vozila tokom beogradskog sajma

Kompanija Fiat Automobili Srbija postigla je veliki uspeh tokom svog prvog učešća na Međunarodnom salonu automobila potvrđujući lidersku poziciju na domaćem tržištu. FAS je ostvario prodaju od ukupno 1.000 vozila iz raznovrsne ponude svojih brendova: Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep. Najveći procenat prodatih vozila, oko 60 odsto, odnosi se na Punto Classic. Ovaj najtraženiji automobil u Srbiji kompanija planira da proizvodi u Kragujevcu do kraja 2013. godine.

Povezana vest:  Novi Opel KARL – mali, suptilan, jednostavno izvanredan!

Uz Punto Classic, najviše kupaca privukli su Fiat Linea, Fiat Grande Punto, kao i novi Doblo iz Fiat Professional programa. Ljubitelje manjih automobila i gradske vožnje šarmirao je čuveni Fiat 500 sa revolucionarnim TwinAir motorom koji ostvaruje rekordno nisku emisiju ugljen-dioksida i ekonomičnu potrošnju goriva.

Alfa Romeo Giulietta, zvezda čuvenog italijanskog brenda, istakla se na sajmu automobila i izazvala veliko interesovanje i tražnju. Jedinstveni dizajn, elegancija i sportske performanse ovog automobila osvojili su mnogobrojne posetioce sajma.

Povezana vest:  Ševrolet – Stotinu godina ikoničnih automobila

Obožavaoce Jeep-a oduševlli su novi Grand Cherokee i redizajnirani Compass, lideri terenske vožnje u SUV segmentu.

Štand kompanije Fiat Automobili Srbija tokom deset sajamskih dana bio je u centru pažnje mnogobrojnih posetilaca. Zbog velikog interesovanja kupaca FAS je produžio period u kome važe posebni sajamski uslovi do kraja aprila.