Paris_hilton5

PARIS HILTON NA MTV KANALU

Paris Hilton ponovo traži drugaricu!

 

Najpoznatija plavuša na svetu rešila je da se počasti – novom najboljom prijateljicom!!! Trka za ovu prestižnu titulu počinje 20. aprila, svake srede od 22:00 samo na MTV kanalu!

Paris Hilton je žena kojoj nije potrebna najava, mada bi je ona verovatno želela. Paris je, kao američka devojka broj 1, sa svojom pratnjom skoro svakodnevno punila naslove novina – od žurki u najpopularnijim klubovima do uzbudljivih vikendaških izleta i rasipnih šoping avantura. Blisko druženje sa njom je zadovoljstvo koje je uglavnom bilo rezervisano za slavne ličnost sa A liste, poput Nicole Richie i Britney Spears, ali Paris je odlučila da sada želi novu najbolju drugaricu – a Paris Hilton uvek dobija ono što želi.

Povezana vest:  Neda Ukraden 19. marta nastupa u Zagrebu

U ovom serijalu grupa od dvadeset devojaka, od kojih je polovina sa Srednjeg Istoka, a polovina sa drugih strana sveta, ali trenutno žive u Dubaiju, boriće se za prijateljstvo sa Paris. One će morati da urade nešto više od pukog zabavljanje ove dive, moraće da dokažu da mogu da podnesu njen izdašan životni stil. Svake nedelje Paris će zadavati nove izazove kandidatkinjama za najbolju drugaricu, a one će morati da upotrebe lukavstvo, šarm i izgled, kako bi napredovale. Naravno, Paris neće biti blaga prema njima. Pošto Paris ima totalnu kontrolu nad tim ko ostaje a ko odlazi, na takmičarkama je da otkriju za čim ona zapravo traga kada bira novu najbolju prijateljicu. Samo one koje budu igrale ovu igru do savršenstva doći će do uspeha u ovoj potpuno nepredvidljivoj potrazi. Ali kako Hiltonova nikada nije bila u Dubaiju ranije, deo ove emisije sadrži i njene prve reakcije na Ujedinjene Arapske Emirate, koji će biti podjednako zanimljivi kao i samo takmičenje…

Povezana vest:  Zvuk ptica, snimanje filma i drugi zanimljivi dnevni programi za posetioce 11. Summer3p festivala

Od 20. aprila, svake srede u 22:00 i reprizno nedeljom u 10:10 i ponedeljkom u 09:10!