DJ Martelo – muzika za hipstere

 

DJ MarteloBritanski DJ Martelo nastupiće u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu na žurci u okviru serijala „Music for the Hipster Generation“. Na dva stejdža te večeri nastupiće i  DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip i Boris YBCC.

Martelo aka Ryan Maher prošao je dug put od anonimnog DJa koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanye Westa. Radio je kao DJ na turneji Justina Timberlakea, 50 Centa, Destiny’s Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

Povezana vest:  Festival jugo zabavne muzike u Australiji

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburyju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu.

Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea…

-Ja sam Hip Hop DJ u srcu. iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu „ovo je najbolja noć u mom životu’.“

Povezana vest:  Magnifico pre Beograda razvalio Jutjub!!!

Pretprodaja ulaznica za žurku počinje 10. februara, putem Internet sajta Gigstix.com po ceni od 390 dinara. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.