DK_promo_by_Irfan_Redzovic

Dubioza kolektiv: Očekujemo vegetarijansko janje na ražnju

Bosanski sastav Dubioza kolektiv obeležiće na svoj način Praznik rada na Trenchtown festivalu.

-Radni narod iz Dubioza kolektiva namjerava provesti tradicionalni prvomajski uranak na Trenchtown festivalu. Čuli smo da se u Subotici zaista baštini taj prvomajski ugođaj tako da, osim vegetarijanskog janjeta na ražnju, očekujemo i adekvatne količine alkoholnih napitaka, pa da u potpuno razularenoj i apsolutno neradnoj atmosferi svi skupa proslavimo Prvi maj – dan rada… -rekli su članovi benda.

Oni će nastupiti na Velikoj bini Trenchtown festivala, u nedelju, 1. maja.

Povezana vest:  Novi album BG sindikata besplatno na internetu

Dubioza kolektiv je osnovan 2003. godine, a već naredne su objavili istoimeni debi album. Krajem 2004. objavljuju i EP Open Wide na kome se kao gosti pojavljuju poznati dub pesnik Benjamin Zephaniah i Mush Khan iz čuvenog benda Fun-da-mental. Nakon albuma Dubnamite (2006) i Firma ilegal (2008), bend je u aprilu prošle godine na svom sajtu objavio album 5 do 12 koji je vrlo brzo, zahvaljući i hitu Walter, postao veoma popularan na celom ex-Yu prostoru. Bosanski sastav Dubioza kolektiv karakterišu angažovani tekstovi i u muzičkom smislu zapaljiva kombinacija duba, hip hopa i čvrstog gitarskog zvuka. Njihovi koncerti su uzbudljivo audio-vizuelno iskustvo.

Povezana vest:  Chris Brown osuđen na godinu zatvora

U toku je pretprodaja ulaznica za jedanaesti regionalni muzički festival Trenchtown, a Beograđani sada karte mogu kupiti i u Bilet centru (Kolarčeva 6). Dnevne ulaznice se mogu kupiti po ceni od 720 dinara, dok je za komplet karata za sve dane Festivala potrebno izdvojiti 1.790 dinara.

Prodajna mesta:

Beograd: biletarnica Beogradske arene, Info pult PC „Ušće“, Bilet centar

Novi Sad: Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12)

Povezana vest:  Justin Bieber potvrdio, album izlazi tokom 2015!

Subotica: The Code

Online prodaja karata je već u toku preko sajta Gigstix (www.gigstix.com).

Od 29. aprila ulaznice će biti nešto skuplje.

Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, od 29. aprila do 1. maja, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce Festivala.

Polasci sa železničke stanice: 17, 19, 20, 21 i 22h

Polasci sa Etno Kampa: 18, 01, 02, 03 i 04h

Festival i ove godine obezbeđuje svim posetiocima taksi vožnju po popularnim cenama. Cena taxi vožnje do Etno Kampa iznosi 600 dinara.