Aleksandra_Dabic,_pobednica_Karaoka_izazova

Završen »Staropramen karaoke izazov« serijal, pobednica Aleksandra Dabić putuje u Zlatni Prag!

Apatinska pivara i BitefArtCafe, proglasili su pobednicu takmičenja Veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti, finalne večeri Staropramen karaoke izazova, Aleksandru Dabić i nagradili je četvorodnevnim putovanjem u Prag za dve osobe.

Nakon tri kvalifikacione večeri i 24 takmičara, najboljih 6 takmičara nadmetalo se u uzavreloj atmosferi BitefArtCafe-a za glavnu nagradu. Takmičarka najneverovatnijih glasovnih sposobnosti, prema odluci publike i mišljenju stručnog žirija, dobila je priliku da sa dragom osobom provede četiri dana u Zlatnom Pragu, rodnom gradu Staropramena.

-Sestra me je nagovorila da učestvujem na Staropramen karaoke izazovu i zato ovu pobedu posvećujem njoj. Uživala sam u svakom delu takmičenja, a tek ću uživati u Pragu. Posebno sam oduševljena češkim pivom i od sada pijem samo Staropramen. – sa oduševljenjem je naglasila Aleksandra Dabić.

Povezana vest:  Poziv za najtalentovanije studente, postani deo velike marketinške debate - CHIVAS 12 CHAIRS

Serijal Staropramen karaoka izazova, zatvorili su Miloš Milovanović, Miloš Maksimović, Branko Veselinović, kao i članica grupe Beauty Qeens, Sanja Bogosavljević, koja je bila na čelu VIP žirija tokom kvalifikacionih ali i finalne večeri.

-Aleksandra je pametno nastupala! Svako izvođenje bilo je stilski drugačije, čime je pokazala talenat i ali odlično muzičko/stilsko znanje. Sigurno smo doneli pravu odluku jer to nije samo naša već i odluka publike. Staropramen karaoke izazov dobio je pravu predstavnicu. – istakla je Sanja Bogosavljević, članica benda Beauty Qeens.VIP_ziri_-_Milos_Milovanovic,_Sanja_Bogosavljevic,_Milos_Maksimovic_i_Branko_Veselinovic

Povezana vest:  Kolekcijom Aleksandre Lalić zatvorena 44. Beogradska nedelja mode

Za podršku takmičarima „Staropramen karaoka izazova“ bio je zadužen voditeljski duo, Igor Brakus i Smiljan Banjac, dok je bend „Euterpa“, tokom celog takmičenja pružao muzičku podršku učesnicima i bodrio sve one koji su verovali u sebe i bili otvoreni za nova iskustva. U revijalnom delu Staropramen karaoka izazova, nastupila je glumica Jana Milić, koja je pesmom Crni ples, otvorila drugi drugi krug finalnog takmičenja.

Povezana vest:  Životinje nisu novogodišnji poklon

Takmičenje Staropramen karoke izazov, održano je u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Beogradu tokom marta i aprila, a pravo učešća imali su svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima i smatraju da je pivo idealan preduslov za dobru zabavu. Zbog velikog interesovanja, u Beogradu su održane tri kvalifikacione večeri i jedna finalna, a pobednik se pridružio najtalentovanijim takmičarima iz Novog Sada, Kragujevca, Niša i Subotice, koji već uveliko planiraju svoje putovanje u Prag.