Shakira is spota 2

Ekskluzivno obraćanje Šakire fanovima u Srbiji i jedinstveni plesni konkurs!

Pre svog prvog nastupa u Beogradu, Šakira je svim fanovima u Srbiji poslala pozdrav da sa nestrpljenjem očekuje koncert 9. maja.

I to nije sve što će Šakira pružiti fanovima! Najsrećniji će i zaigrati sa njom na bini Beogradske arene. Naime, RTV Pink i Šakira vam nude jedinstvenu priliku u životu, da plešete sa Šakirom na jedan njen hit. Sve što je potrebno je da se prijavite preko sajta www.arenabeograd.com do srede, 4. maja, gde ćete dobiti više informacija.

Povezana vest:  50 Cent ponovo piše knjigu!

Najbolji i najsrećniji će se pojaviti i u emisiji „Ami Gi Show“ u nedelju, 8. maja.

Pored životne šanse, pobednici će osvojiti i po dve ulaznice za koncert i ekskluzivan poklon od Šakire!

Nakon uspešno rasprodate evropske turneje prošle godine, jedna od najuzbudljivijih i najuspješnijih svetskih izvođača, SHAKIRA, najavljuje spektakularan koncert u Beogradu 09. maja. U sklopu svoje ‘The Sun Comes Out’ turneje održaće koncert u Beogradskoj areni i ispuniti snove svih obožavaoca ove latino dive.

Povezana vest:  Debi album sina Pola Makartnija

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, ‘Waka Waka’, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravi muzičkih zvezda.

Povezana vest:  EXIT svoj 18. rođendan slavi uz nove stikere dostupne za preko milijardu Viber korisnika

Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji.

Karte su u regularnoj prodaji  po ceni od:  3500, 3900, 4000, 4500, 5000, 5500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.