kud_idijoti

Rok festival na brodu Kolos

 

Bivši gitarista metal sastava „Megadet“ (Megadeth) Marti Fridmen (Marty Friedman), alternativni i pank sastavi „Blok aut“, „KUD Idijoti“, „Sanšajn“, „Ateist rep“ i drugi nastupiće na „Kolos rok festu“, koji će biti održan 20. i 21. maja u Beogradu.

-Ideja događaja je promovisanje rok, pank i alternativnog gitarskog zvuka na neobičnom mestu – brodu ‘Kolos’, savršeno koncipiranom enterijeru za jedan ovakav događaj – saopštio je danas promoter „Promedija promoušn“ (Promedia Promotion).

Povezana vest:  TOM ODELL ZAPOČEO „JUBILEE ROAD" TURNEJU – u februaru dolazi i u Beograd

Na festivalu na „Kolosu“ ukotvljenom na Savi, 20. maja uveče nastupaju „Blok aut“ (Block Out), „Goribor“, „Čovek bez sluha“, „Konsekrejšn“ (Consecration), „Darkšajns“ (Darkshines) i Fridmen, koji je sa „Megadet“ snimio između ostalih albume „Rust in Peace“ (1990) i „Countdown to Extinction“ (1992).

Drugog dana „Kolos rok festa“, u subotu 21. maja od 20.00, nastupaju „KUD Idijoti“, „Sanšajn“ (Sunshine), „Ateist rep“, „Sik pek“ (Six Pack), „Čikine bombone“ i „S.U.S“.

Povezana vest:  Eric Prydz oduševio clubber-e na X Becks’perience-u održanom u Belexpocentru i najavio početak sjajne Beck’sperience sezone 2011! (FOTO)

Kultni pank sastav iz Pule „KUD Idijoti“ ove godine proslavlja trin decenije postojanja, ali su nedavno saopštili da će u narednom razdoblju nastupati kao trio, zbog odsustva pevača Branka Črnca-Tuste koji je na lečenju od raka pluća i grla.