pocetak_priprema_1

Milutinović: Srećan sam zbog rezultata Partizana

 

Poznati srpski fudbalski trener Bora Milutinović rekao je danas da ga raduju uspesi Partizana u poslednjih nekoliko godina i istakao da je FIFA donela dobru odluku kada je organizaciju Mundijala 2022. godine poverila Kataru.

-Uvek se osećam prijatno kada dođem u Partizan, to je moja kuća. Stvarno sam presrećan zbog dobrih rezultata crno-belih poslednjih godina – rekao je Milutinović u razgovoru sa novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

Povezana vest:  Riki mora na operaciju slepog creva

Milutinović je bio jedan od promotera kandidature Katare za organizaciju SP.

-Drago mi je što je FIFA donela pravu odluku i dodelila Mundijal Kataru. Fudbal nije samo trčanje za loptom. Ova igra može da spaja ljude pogotovo na području kao što je Bliski istok – kazao je Milutinović.

U februaru ove godine srpski stručnjak Milovan Rajevac imenovan je za selektora Katara.

Povezana vest:  Zamer: Roben sigurno ostaje u Bajernu

-Rajevac je veoma dobar trener, drago mi je što se našao u Kataru I znam da će učiniti sve da ih odvede na Svetsko prvenstvo već 2014. u Brazilu – kazao je Milutinović.

Proslavljeni srpski stručnjak dodao je da Katar ima sve značajnije mesto u svetskom fudbalu.

-Čak je i Barselona potpisala petogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom iz Katara. Bilo bi dobro kada bi i Partizan uspeo nešto slično da uradi – rekao je Milutinović, na šta je predsednik Partizana Dragan Đurić dodao:

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije protiv Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije u kvalifikacijama za EP

-Možda bi Bora mogao i nama da pomogne u dovođenju sponzora iz Katara.

Prvi čovek crno-belih dodao je i da Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje završnicu sezone.

-Partizan je u pobedom u poslednjem večitom derbiju pokazao svoju snagu, zasluženo je na prvom mestu i verujem da će osvojiti duplu krunu – zaključio je Đurić.