JenniferLopez

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Albumima „21“ i „19“ pevačica Adel je zauzela prva dva mesta na listi najprodavanijih albuma prošle sedmice u Velikoj Britaniji, dok je na vrhu liste singlova grupa LMFAO s pesmom „Party Rock Anthem“.

Na trećem mestu liste albuma je gupa „Vombats“ sa „This Modern Glitć“, a četvrta pozicija pripala je „Fu Fajtersima“ i njihovom albumu „Wasting Light“, preneo je Nju mjuzikal ekspres (NME).

Povezana vest:  Vrane kamene 25. jula na zidiću ispred DOB-a

Peta na listi je pevačica Džesi Džej s albumom „Who You Are“, na šestom mestu je Bruno Mars sa „Doo Wops and Hooligans“, a sedum poziciju zauzeo je sastav „Rejdiohed“ s albumom „The King of Limbs“.

Rijana je osma sa „Loud“, Si Lo Grin je na devetom mestu sa „The Lady Killer“, a na desetom su Čejs i Stejtas s albumom „No More Idols“. Na drugom mestu liste singlova je Bruno Mars sa „The Lazy Song“; treća je Dženifer Lopez sa pesmom „On The Floor“ u kojoj gostuje Pitbul, a na četvrtom mestu je Kris Braun s pesmom „Beautiful People“ koju je snimio s Benijem Benasijem.

Povezana vest:  PREMIJERA NOVOG SPOTA DJ DEJANA MILIĆEVIĆA NA MTV-ju

Snup Dog i njegova pesma „Sweat (David Guetta Remix)“ je peti, šesta je Kejti Peri s pesmom ET koju je snimila s Kanjeom Vestom, a na sedmom mestu je reper Reč 32 sa singlom „Unorthodox“.

Grupa „Nero“ i pesma „Guilt“ zauzele su osmo mesto dok je na devetom Trejsi Čepman sa „Fast Car“. Reper Men je deseti s pesmom „Bužin'“ u kojoj gostuje Fifti Sent.

Povezana vest:  36. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL: TIME FOR JAZZISTANCE