gru_nova

Gru i MTV vam poklanjaju novu pesmu „Ti To Zoveš Ljubav?“ na www.mtv.rs

Od srede, 4. maja, na sajtu www.mtv.rs možete besplatno da preuzmete novu numeru „Ti To Zoveš Ljubav?“ popularnog beogradskog hip-hopera i dobro poznatu pesmu „I Dalje Me Žele“ koju Gru izvodi sa Ajs Nigrutinom!

Dalibor Andonov Gru već dugo vremena važi za jednog od najboljih i najpopularnijih hip-hop izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni. Od izlaska prvog Gruovog albuma „Da Li Imaš Pravo?“ prošlo je više od 17 godina, a od tada do danas potpisuje nekoliko vrlo uspešnih izdanja. Sa četiri albuma, kompilacijom hitova i pojavljivanjima u filmovima u kojima je ostvario zapažene role, Gru se može pohvaliti veoma plodnom i uzbudljivom karijerom.

Povezana vest:  Miško Plavi u nedelju pred beogradskom publikom

Sada je došlo je vreme za novi singl, a numera „Ti To Zoveš Ljubav?“ je konačno spremna da se predstavi publici. U pesmi gostuje Bane iz grupe MVP, a u video spotu se još pojavljuju glumica Iva Štrljić, Ajs Nigrutin, Niggor… a vi ga od 4. maja možete besplatno da preuzmete sa MTV sajta www.mtv.rs!

Povezana vest:  Upoznajte repera Bizzlea, novog Justina Biebera

Kako Dalibor Andonov Gru otkriva, numera Ti To Zoveš Ljubav je potpuno drugačija stvar od prethodne I Dalje Me Žele: „U pitanju je lenja, spora i letnja pesma. Tema koja se provlači kroz pesmu je univerzalna, svima bliska i većina će se prepoznati u barem nekom delu teksta.“

Muziku i tekst za numeru „Ti Ti Zoveš Ljubav“ potisuje Gru, uz nesebičnu podršku par ljudi koji su mu  pomogli da na kraju to zvuči onako kako je on to zamislio. Gitaru je svirao Branko Bankovic, trubu Vlada Krnetic, dok miks i produkciju potpisuje Gru sa Srđanom Babovićem.

Povezana vest:  Od 1.februara skuplji kompleti za Nišville 2015