toni_centinski_DUBROVNIK_CC_REVELINTony Cetinski svojim nastupima oduševio posetioce u Dubrovniku i Kotoru

Tony Cetinski nastupio je prethodnog vikenda u Dubrovniku, 30.aprila i Kotoru, 1.maja.

Nastupom u ispunjenom dubrovačkom Culture Clubu Revelin, smeštenom u prostoru predivne dubrovačke tvrđave Tony je još jednom u potpunosti opravdao reputaciju jedne od najvećih zvezda hrvatske muzičke scene.

-Biće ludo večeras, moram priznati da ste me iznenadili vašom pozitivnom energijom – rekao je Tony na početku nastupa i dodao: – Pokušaću da nađem pesme koje dubrovačka publika ne zna. Nije mu uspelo jer su Dubrovčani i Dubrovčanke otpevali baš svaku Tonyjevu pesmu.

Povezana vest:  JOŠ JEDAN SPEKTAKL ŽELJKA JOKSIMOVIĆA U BEOGRADU

Kako muzika nema granica dokazala nam je i grupa rasplesanih starnih turista, predvođenim rođenom Londončankom koje je otkrila da uživa na koncertu bez obzira štone zna ni reč hrvatskog jezika.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop pevača, oduševio je ovog vikenda i Kotorane, ali i publiku iz drugih gradova, koja je zbog njegovog koncerta došla u klub Maximus.

Povezana vest:  HEVI METAL OKRŠAJ U BEOGRADSKOJ ARENI!, WHITESNAKE I JUDAS PRIEST

-Atmosfera u Maximusu i predivna publika je nešto što se dugo pamti. Hvala svima, još jednom, na prekrasnoj večeri – rekao nam je oduševljeni Tony.

Pevala je publika u ispunjenom kotorskom klubu Maximus zajedno sa Tonyjem u glas svaku od pesama iz njegove dugogodišnje karije, a nakon službenog dela koncerta publika je tražila još. Tony se od srca zahvalio publici koja ga je zvala na tri bisa, a pesma „Caruso“ oduševila je publiku i izazvala gromoglasan aplauz. Hitom „Umirem 100 puta dnevno“ pozdravili su se Tony i crnogorska publika do nekog sledećeg susreta.

Povezana vest:  Bivši telohranitelj Britni Spirs u knjizi otkriva njene tajne

Toni_cetinski_KOTOR