Shakira is spota 2

 

Shakira – audicija za izbor plesaca, petak, 06. maj u 11h

 

Sutra, u petak, 6. maja sa početkom od 11h, održaće se velika audiciji za izbor plesača koji će sa Šakirom zaigrati na bini na jedan njen hit.

Do sada je na adresu Beogradske arene stiglo preko 1500 prijava vernih fanova. Pored životne šanse, pobednici će osvojiti i po dve ulaznice za koncert i ekskluzivan poklon od Šakire!

 O najboljima će odlučiti žiri na čelu sa državnom prvakinjom u latino i standardnim plesovima Marijom Stojadinović i prvakinjom u „Show dance“ kategoriji Natašom Gvozdenović.

Povezana vest:  Finske metal zvezde Nightwish sviraju u Ljubljani

U karijeri dugoj 15 godina, Marija Stojadinović osvojila je brojna priznanja u plesovima i u zemlji i u inostranstvu. Bila je državni prvak na takmičenju u kubanskim plesovima kao i u latinskim i standardnim plesovima a trenutno je aktivna kao sudija na državnim takmičenjima i koreograf.  

Nataša Gvozdenović ima brojne nagrade na državnim i evropskim prvenstvima u „show dance” i jazz-u a koncerti popularnih zvezda ne mogu da prođu bez nje na sceni. Do sada je na turnejama pratila Severinu Vučković, Tonija Cetinskog, Aleksandru Radović i mnoge druge.

Povezana vest:  Kotorski hip-hop duo „Who seea“ za Crnu Goru na Eurosongu 2013.

Nakon uspešno rasprodate evropske turneje prošle godine, jedna od najuzbudljivijih i najuspješnijih svetskih izvođača, SHAKIRA, najavljuje spektakularan koncert u Beogradu 09. maja. U sklopu svoje ‘The Sun Comes Out’ turneje održaće koncert u Beogradskoj areni i ispuniti snove svih obožavaoca ove latino dive.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, ‘Waka Waka’, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravi muzičkih zvezda.

Povezana vest:  Rambo Amadeus u Domu sindikata

Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji.

Karte su u regularnoj prodaji  po ceni od:  3500, 3900, 4000, 4500, 5000, 5500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.