amy winehouse 04

Ejmi Vajhaus počinje turneju u Beogradu 

 

Kontraverzna britanska pevačica Ejmi Vajhaus (Amy Winehouse) svoju dugo očekivanu turneju započeće koncertom u Srbiji, 18. juna na Kalemegdanu, u okviru muzičkog serijala „Tuborg Ultimate Summer“, najavila je danas „Avalon produkcija“. 

Agent pevačice Pol Frenklin (Paul Franklin) potvrdio je „Avalon produkciji“ da će njen nastup u Beogradu biti svojevrsna premijera turneje koja, kako navode britanski mediji, ujedno prethodi novom albumu. 

Povezana vest:  DJ TOM NOVY OVOG PETKA ZVEZDA BIBANO BEACH CLUBA

Uz Vajnhaus nastupiće i američki muzičar Mobi (Moby), ali i regionalni bendovi „Elemental“, „Zemlja gruva“ i „Bei The Fish“ sa gošćom Karolinom Gočevom. 

Neke od svetskih novinskih agencija već su potvrdile prisustvo svojih predstavnika na koncertu u srpskoj prestonici, a očekuje se i dodatno interesovanje stranih medija, ali i posetilaca iz raznih delova Evrope i sveta. 

Zabeleženo je značajno povećanje prodaje ulaznica u zemljama širom Evrope. 

Povezana vest:  Rijana i Britni Spirs snimile remiks

Ulaznice po cenama od 3.300 dinara za parter druge kategorije, 3.800 dinara za parter 1 i 4.500 dinara za Fan pit, prodaju se na blagajni Beogradske arene, u Bilet centru na Trgu Republike, šoping centru „Ušće“, kao i širom Srbije putem lanaca knjižara „Vulkan“ i „Delfi“. 

Popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, španiji, Italiji, švajcarskoj, a potvrdila je i nastup na velikom „Sziget festivalu“.

Povezana vest:  Uskoro izlazi duet Ejmi Vajnhaus i Tonija Beneta