Četvoro izbačeno iz takmičenja “Stars“

Oliver_2Pop takmičenje „Stars“ u organizaciji Radia S i Stars music-a se nastavlja. Srbija bira novu pevačku pop zvezdu. U četvrtak 3. februara na Televiziji Košava emitovana je osma emisija takmičenja „Stars“, u kojoj su odlukom žirija takmičenje napustili Katarina Božanić, Miloš Stanković, Branka Majstorović i Elvira Veljković. Žiri su činili stalna postavka, pevačica Cveta Majtanović i tekstopisac i kompozitor Bane Opačić a kao gost i treći član žirija svoj sud dao je Oliver, frontmen grupe Megamix Bend.
Kada je ovo takmičenje u pitanju, ne možemo a da ne spomenemo Igora Simića, očiglednog favorita Cvete Majtanović. Ovaj simpatični mladić je maestralno otpevao pesmu Masima Savića „Benzina“. Pored njega svojim sjajnim vokalom se izdvojila i takmičarka Dragana Mihajlović. Ostali takmičari u ovoj grupi nažalost nisu bili toliko zapaženi. 
A da li će baš neki od ova dva takmičara osvojiti sjajnu nagradu koju su obezbedili Radio S i Stars music, ostaje da pratimo svakog utorka i četvrtka u 21.10h na televiziji Košava. Da podsetimo, nagrada nije novčana ali pobednik dobija maxi singl, promotivnu kampanju, debitovanje na Radijskom festivalu ove godine i direktno učešće na Radijskom festivalu 2011 godine. Trka se nastavlja.

Povezana vest:  Rundek, Gile i Remi članovi žirija Nagrade Milan Mladenović