LMFAO1

LMFAO – MTV PUSH ARTIST ZA JUN!

Ove godine ceo svet đuska uz novu numeru LMFAO-a „Party Rock Anthem“, a MTV je odabrao baš ovu grupu i njihovu letnju, party himnu da bude Push Artisti za jun mesec!

Nezaustavljivi ritamkoji potisuje duo iz Los Anđelesa, osvojio je sam vrh engleskih pop čartova u aprilu i maju, dok jespot za ovu pesmu dostigao gledanost od preko 20 miliona pregleda na Vevo-u za samo 2 meseca!

Povezana vest:  Zašto je Niall Horan odbio druženje sa Selenom?

„Party Rock Anthem“, u kojoj LMFAOsarađuju sa Lauren Bennett i GoonRock-om je numera koja će samo najaviti dolazak albuma „Sorry For Party Rocking (Party Rock/will.i.am/Cherry Tree/Interscope).“

„Sorry For Party Rocking“ je izgovor party osobe za zezanje“, objašnjava Redfoo, član LMFAO-a, poznat po svojoj afro frizuri.„To je izvinjenje koje uputite osobi koja se žali na vas“, nastavlja Redfoo. „Recimo, kada vam vaši roditelji poručuju „prestani da igraš po stepenicama, probudio si me!“, vi im samo kažete „izvini što party rock-ujem“,  tj. „izvini što se zabavljam“.

Povezana vest:  MTV i FAIR SHARE sa ponosom predstavljaju prvi FAIR SHARE festival!

„Što se tiče spota za „Party Rock Anthem“, to je jedan od najluđih spotova ikada“, rekao je Sky. „ Bili smo veoma inspirisani  spotom „Thriller“, i imati priliku da uradite nešto kao taj spot je fenomenalno!“

LMFAO,osim što kreira muziku za žurke, takođeima i modnu liniju „Party Rock“, a trenutno su na internacionalnoj turnji. Što se letnjih planova tiče, Sorry For Party Rocking obećava  da će plasirati ovu veliku žurku  na viši nivo i  upućuju  poziv celom svetu „da se samo provode“.

Povezana vest:  Dejvid Bouvi i Suzan Sarandon bili u vezi?