ac_dc

Brajan Džonson nagovestio novi album i turneju AC/DC-a

Vođa australijskog hard rok sastava „AC/DC“ Brajan Džonson nagovestio je da bi grupa mogla da snimi novi album i krene na turneju u narednih nekoliko godina.

U intervjuu sajtu PopIter, Džonson je rekao da grupa nema čvrstih planova za snimanje albuma, ali da će članovi benda razgovarati o toj mogućnosti.

Povezana vest:  50 GODINA AKADEMIJE : KANDA KOŽA I NEBOJŠA 1. JANUARA, A BJESOVI 2. JANUARA NA AKADEMIJI!

-Videću momke i verovatno ćemo ćaskati o tome kako se osećamo. Nikada ne kažemo ‘ulazimo u studio iduće godine’ jer ako to kažete, izlažete se velikom pritisku a mi nikada nismo tako radili – naveo je 63-godišnji Džonson.

-Oduvek smo veoma opušteni – dodao je vođa grupe koja će 2013. obeležiti 40 godina postojanja.

Povezana vest:  Kraj ljubavi Maxa Georgea i Nine Agdal

Na pitanje da li grupa planira turneju, Džonson je odgovorio da ne bi mogao da izdrži dvogodišnju seriju koncerata. „Ali zasigurno bih mrzeo da kažem da je s tim gotovo.“

-Mislim da uvek treba staviti tačku posle nečega, bilo da je u pitanju rečenica, vaš život, automobil. Mora da postoji tačka a mislim da je mi još nismo stavili – rekao je on.

Povezana vest:  Italijanski pevač Toni Marčjano uhapšen zbog trgovine drogom

Grupa „AC/DC“ je poslednji studijski album „Black Ice“ izdala u oktobru 2008, posle čega je krenula na 18-mesečnu svetsku turneju koja je završena u junu 2010.