cola_kod_ivana_ivanovica

Čolić: Imam problem sa viškom pesama

Pevač Zdravko Čolić, koji će nastupiti 25. juna na Ušću, najavio je da će koncert trajati između dva i po i tri sata, jer ima problema sa viškom pesama.

Gostujući sinoć u emisiji Ivana Ivanovića, na TV Prva, Čolić je rekao da mu je problem da izabere repertoar, među velikim brojem pesama, i da bi sa toliko kompozicija mogao da održi dva koncerta.

On je kazao da bi voleo da koncert bude maksimalno dobro organizovan, koliko je to moguće u današnjoj situaciji, insistirajući da ulaznice budu pristupačne publici.

Povezana vest:  Još par dana ostalo je do finala muzičkog takmičenja o kom pričaju svi DJ-evi u Srbiji: Osvežimo muziku uz Silver  

Objašnjavajući zašto se odlučio za Ušće, Čolić je rekao da je to prostor koji nedostaje njegovoj „koncertnoj biografiji“.

-Svirali smo u Domu sindikata, Sava centru, na Tašmajdanu, Marakani, u Beogradskoj areni, ostalo je još Ušće. Ta livada je u međuvremenu pretvorena u lep koncertni prostor na kome su nastupali Madona, ‘Polis’, ‘Rolinstouns’ – primetio je Čolić.

Povezana vest:  Nesalomivi poklanjaju “Ja imam ideju“

On je priznao da ne stiže da trenira koliko je potrebno, ali, kako kaže, još uvek ima dovoljno energije da peva tri sata i đuska na sceni.

-Moj repertoar ima neku drugačiju energiju, koje nisam svestan dok ne izađem na scenu i uvek osećam to uzbuđenje pred nastup, jer čoveku, koji nema tremu, nije ni do čega stalo – ispričao je Ccolić, koji svoje pandane vidi u Goranu Bregoviću, Đorđu Balaševiću i Oliveru Dragojeviću.

Povezana vest:  Jinx, Eva Braun i Roots Rocket na 12. Trenchtown festivalu

Čolić je najavio plesačice na sceni.

-To je imidž koji vučemo iz sedamdesetih. Potrebna nam je ta ženska energija na bini – kazao je Čolić i obećao da će na Ušću uzeti i gitaru u ruke, kojoj se posle mnogo godina vratio nedavno, na koncertu u Sarajevu.

Čolić je rekao da ima planove da priredi manje „akustične“ koncerte na kojima će moći da izvodi lepe, emotivne balade, koje mnogo voli, ali koje nisu za velike koncerte.