NS2

Channel 4 i vi o Exitu i Novom Sadu!

Jedna od najuticajnijih britanskih televizijskih stanica, Channel 4, ovog jula posetiće Novi Sad da bi snimila dokumentarni film o jednom od omiljenih muzičkih odredišta evropske omladine – Exit festivalu. Tokom četiri dana leta, ali i duže, ekipa britanske televizije snimiće najzanimljivije delove festivala i Novog Sada, a u snimanju filma moći će da učestvuju i oni koji vole i žele da predstave novi Sad… Možda baš i vi!

Channel 4 će tokom festivala snimiti specijalni film o Exit festivalu, kao i o gradu i ljudima u kojem je nastao najveći festival u ovom delu Evrope. Specijalno učešće u snimanju ovog filma imaće i oni koji žele da predstave Novi Sad i Exit: od rođenih Novosađana, preko ljubitelja festivala, pa sve do stranaca koji su grad videli okom nepoznanca, oni najzanimljiviji, najinovativniji i najzabavniji imaće priliku da ispričaju svoju priču gledaocima četvrtog kanala britanske televizije!

Povezana vest:  Beogradski Sindikat i Kanda Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu 22. i 23. aprila na Adi Huji

Dolaskom Channel 4-a nastavlja se tradicija da britanski mediji izveštavaju sa Exit festivala, nakon dolaska najveće britanske televizijske mreže pre dve godine, BBC-ja. Exit je brojna priznanja dobio od više svetski priznatih medija i organizacija, poput Observera, New York Timesa, nedavnog uvrštavanja u CNN-ovih devet najboljih svetskih festivala, dok je pre četiri godine u Velikoj Britaniji proglašen i najboljim festivalom u Evropi.

Povezana vest:  Bob Dilan u nedelju u Beogradskoj areni

Dolazak Channel 4-a na Tvrđavu još jedno je u nizu priznanja na koje je Exit osobito ponosan.

Konkurs je otvoren od 15. juna do 1. jula za sve koji vole Exit, bez obzira u kom delu sveta živeli.  Želimo da prikažemo naš grad i festival očima ne samo Novosađana, već i nekoga iz Leskovca, Skoplja, Beča, Mančestera ili Sidneja. Preporučite ono što smatrate najzanimljivijim u Novom Sadu – mesto, pojavu ili osobu. Vaše pisane predloge, video snimke i / ili fotografije možete slati na [email protected].

Povezana vest:  Film o poslednjem koncertu "Bitlsa" 12. februara u Beogradu

Svi oni čiji predlozi budu korišćeni za snimanje filma biće nagrađeni VIP ulaznicom za predstojeći EXIT.

Neka i drugi vide Novi Sad vašim okom!