t_mobile

Atraktivan prostor Kupole na T-Mobile INmusic festivalu

Jedan od zanimljivih noviteta ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala je muzičkih program koji će se odvijati u atraktivnoj unutrašnjosti 14-metarske Kupole, na čijem će se svodu izmenjivati raznovrsne zanimljive videoprojekcije.

Oblikovana po principima održivosti, kupola nema temelj, a sastoji se od trouglastih, pentagonalnih i heksagonalnih oblika. Nema unutrašnju podršku, i može prekriti prostor veći od bilo koje druge konstrukcije te vrste, a s povećanjem obujma, postaje proporcionalno lakša i snažnija.

Povezana vest:  Detrou 16. septembra u Beogradu

Kupola je projektovana i proizvedena u Hrvatskoj, a zbog svoje specifične konstrukcije, ima izuzetno veliku nosivost, što je značajno razlikuje od ostalih šatora slične kvadrature.

Dodatna posebnost ovog impresivnog 14-metarskog zdanja je i 360 full sky video projekcija koje će se prikazivati na svodu Kupole i koja će po prvi put biti predstavljena upravo na T-Mobile INmusic festivalu.

Povezana vest:  STREETRIFFS FEST vol. 2 2 i 3. oktobra u klubu Sioux

Za muzički program u unutrašnjosti Kupole pobrinuće se ekipa s Radija808 s programom naziva „Radio808 Soundsystem“ koja će najizdržljivije posetioce zabavljati do ranih jutarnjih sati uz zvukove breakbeata, dubstepa i bass musica.