RemiElemental2010_2web

MTV PREMIJERA: ELEMENTAL – “OSMIJEHOM”

MTV Premijera u ponedeljak, 11. jula u 20 sati donosi novi spot veoma popularnog sastava Elemental pod nazivom “Osmijehom”.

Nakon odlično prihvaćenog singla „Reži me“, koji je osvojio vrhove top listi širom regiona, Elemental je u ovim letnjim danima odlučio da predstavi novi singl. Reč je o pesmi „Osmijehom“ koja se nalazi na aktualnom albumu „Vertigo“, ovenčanog Porinom i pohvalama kritike i publike. Autori spota su ekipa Transmeet TV, a sadrži snimke s prošlogodišnje promocije albuma koji je Elemental održao u zagrebačkom klubu „Boogaloo“.

Povezana vest:  Dušan Kovačević proglašen jednim od najuticajnijih ljudi muzičke i manifestacione industrije Evrope

-Ovo je jedna od retkih pesama na albumu koju smo posvetili sebi i svojoj ekipi, za sopstveni užitak. Iznenadilo nas je koliko je publika traži na koncertima i kako svi znaju tekst pesme, premda je pre nismo promovisali kao singl – reako je Shot.

-Pesma je pozitivna, kao sunčan odgovor za naporne, radne dane koje provodimo iščekujući godišnje odmore i predah. Toliko nam se svidela da smo je već preradili i zažestili, pa je na koncertima izvodimo i u nešto drukčijem, tvrđem izdanju. E sad, da ne otkrivam detalje, dođite na koncerte pa pogledajte sami. – izjavila je Remi.

Povezana vest:  U susret proslavi 20 godina Exita – premijere nastupa Emeli Sande, Skrillex-a i French Montane!

Upravo je koncertna promocija polje na kojem Elemental neumorno radi. Nakon hvaljenog nastupa pre Amy Winehouse i Mobyja u Beogradu, Elemental nastavlja s nastupima širom regiona.