adele1

Najprodavaniji albumi i singlovi u Velikoj Britaniji

 

Album „21“ pevačice Adel i dalje je najprodavaniji u Velikoj Britaniji, dok je numera „Glad You Came“ sastava „Vontid“ drugu nedelju zaredom na prvom mestu britanske liste singlova. Na drugom mestu liste albuma i dalje je album „4“ pevačice Bijonse, a na trećem se zadržala Adel s albumom „19“, preneo je Nju mjuzikal ekspres – NME.

Povezana vest:  Fusion bina spaja boje regiona i celog sveta na Exitu!

Holandska džez pevačica Karo Emerald zauzela je četvrto mesto s albumom „Deleted Scenes From The Cutting Room Floor“, Lejdi Gaga je peta sa „Born This Way“ a na šestoj poziciji je Bruno Mars sa „Doo Wops and Hooligans“.

Rijani i njenom albumu „Loud“ pripala je sedma pozicija, sastav „LMFAO“ je na osmom mestu sa „Sorry For The Party Rocking“ a na devetom su Čejs i Stejtas s albumom „No More Idols“. Na desetom mestu je sastav „Fu Fajters“ s albumom „Wasting Light“.

Povezana vest:  X FACTOR, Lukijan:Trud i rad se uvek isplati, jedva čekam sutrašnji nastup!

Na drugom mestu liste singlova je pesma „Louder“ koju su snimili di-džej Freš i Šan Evans, treći na listi je singl „The A Team“ Eda Širana a na četvrtoj poziciji je Bijonse s pesmom „Best Thing I Never Had“.

Pesma „How We Roll“ koju su snimili Loik Esjen i Tanja Lejsi nalazi se na petom mestu, Pitbul je šesti s pesmom „Give Me Everything“ a na sedmoj poziciji je Džejson Derulo sa „Don’t Wanna Go Home“. Kalvin Haris i Kelis su na osmom mestu sa „Bounce“, deveti je Egzampl s numerom „Ćanged The Way You Kiš Me“ a na desetom mestu je Kejti Peri sa „Last Friday Night (T.G.I.F)“.

Povezana vest:  Skrillex objavio novi album nakon skoro decenije iščekivanja!