Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, održao je u subotu uveče koncert u Londonu, u „Troxy hall“, na kom je priredio veče za pamćenje. Dvorana u kojoj su pre Joksimovića nastupale mnoge svetske zvezde bila je puna, uprkos činjenici da u prestonici Velike Britanije vlada oprez prilikom organizovanja događaja sa velikim brojem ljudi, usled napada koji se nedavno dogodio.

Povezana vest:  Tuborg vas vozi na Exit festival!

Od prve pesme, pa do bisa vladala je odlična atmosfera u „Troksiju“, a publika je u glas pevala Željkove pesme sa poslednjeg albuma, kao što su „Nerado“, „Zvezda“, „Olovni vojnik“, „Isto je“, „Dama“, ali i starije hitove, poput „Varnice“, „Drska ženo plava“ i druge.  Koncertu je prisustvovao veliki broj naših ljudi koji žive i rade u Londonu i okolnim gradovima, ali su tu bili i Britanci, kojima se dopada ova muzika.

Povezana vest:  Članovi ABBA nosili ekscentrične kostime zbog poreza?

Zadovoljan sam što je publika pevala sve pesme u glas, što su uživali od prvih taktova. Bila je odlična atmosfera i verujem da smo zajedno priredili noć za pamćenje. Hvala svima na odličnoj energiji, bilo je divno nastupati u Londonu – rekao je Željko.

Joksimović je već dan kasnije imao nastup u Dortmundu, gde je takođe priredio odličnu svirku.

Povezana vest:  Danas finale Evrosonga, Srbija nastupa petnaesta