evabraun1

Objavljen program ŠLF-a

 

Tradicionalni „Šabački letnji festival“ (ŠLF) biće održan od 7. do 12. avgusta u prostoru Šabačke tvrđave, uz besplatan ulaz za posetioce, a nastupiće Neno Belan, Masimo Savić, „Eva Braun“, „Ajzbern“, „Letu štuke“ i drugi.

Kako je najavljeno, prve večeri sviraju iz Beograda alternativci „DŽa ili bu“ i odnedavni povratnici na scenu rege-hard kor sastav „Ajzbern“ (Eyesburn), a sledeće mračni „Bjesovi“ i reperi „Sanšajn“ (Sunshine). Obe večeri počinju u 19.00 nastupima demo bendova.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: WHO SEE „DINAMIDA" I ELVIS JACKSON „I BELIVE IN..."

Na zvaničnoj festivalskoj strani se navodi da 9. avgusta sviraju alternativni „Nežni Dalibor“, bečejska pop grupa „Eva Braun“, koja je nedavno objavila CD i internet album „Playback“, a posle ponoći hrvatski pop muzičari Neno Belan i Masimo Savić.

Posle domaćeg repera Marčela, 10. avgusta na „ŠLF-u“ nastupaju njegove kolege iz Splita „TBF“, koji su nedavno objavili novi album „Pistačio Metallic“, a za kraj večeri ostavljeno je zagrebačko-sarajevsko „Zabranjeno pušenje“.

Povezana vest:  Carly Rae Jepsen obrađuje pesmu iz "Male sirene"

Beogradski „Svi na pod“ sviraju 11. jula pre rege-rok sugrađana iz „Kanda Kodže i Nebojše“ i britanskog rege muzičara Maka Bija (Macka B), a završne večeri u Šabac dolaze iz Sarajeva „Letu štuke“ i iz Zagreba pop treš „Lolobriđida“ i rokeri „Psihomodo pop“.