Cetinski_pula_PXL_3

Apsolutni spektakl i još jedan trijumf Tonyja Cetinskog na koncertu „Otkrivanje strasti“ u Puli

Ljubav, emocije, besprekorne izvedbe i apsolutni trijumf muzike, reči su kojima danas posetioci pulskog koncerta komentarišu Tonyev sinoćnji nastup i koncert “ Otkrivanje strasti“.

Tony nas je sve još jednom iznenadio na najbolji mogući način i dokazao da i kada mislimo da ne može bolje i da nam je dao svoj maksimum on podigne nivo muzičkog I produkciono  kvaliteta.

Pulska Arena, ispunjena do poslednjeg mesta, sinoć je uživala u muzičkoj čaroliji “ Otkrivanje strasti“  Tonyja Cetinskog.

Iznenađenje i oduševljenje videlo sa ne licima posetilaca, koji su po prvi put slušali i gledali jedinstveni koncertni program u kojem Tony sublimira svoju ljubav prema klasici, rocku i pop muzici. Uz pratnju Revijskog orkestra  Zagrebačke filharmonije kojom je dirigovao maestro Ivo Lipanović i svog pratećeg benda Tony je priredio nezaboravno muzičko putovanje.

Povezana vest:  X FACTOR, Epidemija gripa vlada u X Faktoru, ovog utorka gledamo specijal

Gošće na pulskom  koncertu “ Otkrivanje strasti“ bile su Vanna,Valentina Fijačko i Zorica Kondža.

-Sinoć se desila neka čarolija. Sve je proteklo kao san. Bio sam vrlo opušten, odlično sam se osećao. Nisam imao nikakva očekivanja od albuma Da Capo. Radio sam ga iz čiste ljubavi, nepretenciozno. Živim za muziku i želeo sam istraživati. Međutim, desila se nadogradnja i nastao je projekt Otkrivanje strasti koji je bilo teško objasniti. Publika je bila iznenađena, vrlo raznovrsna, prosek godina nešto veći nego uobičajeno na mojim koncertima. Prijem je bio iznad svih očekivanja, bio sam duboko dirnut.  Zahvaljujem publici koja mi daje vetar u leđa šta god da radim. Oni su moja snaga.  –izjavio je Tony posle koncerta.

Povezana vest:  ALESSO I FEDDE LE GRAND GLAVNE ZVEZDE UMAGINATIONA 2014

Tony Cetinski izveo je na pulskom koncertu nesvakidašnji muzički miks otpevavši  “Caruso”, “Nessun Dorma”, ali i rock hitove “ Here i go again”, “Bed of roses” …U čast  Freddie Mercuryija i dvadeset godina od njegove smrti.

Tony je izveo jednu od najboljih pesama 20 veka “Bohemian Rhapsody”.

-Šta god sam započeo u pulskoj Areni bilo je više nego uspešno. Jučer sam ponovo doživeo posebnu energiju. Još sam pod utiskom. Živim svoj san i zahvaljujem publici zbog toga. – dodao je Tony.

Povezana vest:  Del Arno bend se priprema za 25. rođendan

Nakon 20 godina karijere, brojnih nagrada struke i publike, spektakularnih nastupa sa Jose Carrerasom, Michael Boltonom, Montserrat Caballe, Tony nam je pokazao da on može i zna još više i bolje.

Produkcijski savršenim koncertom  „Otkrivanje strasti “ u kojem je dao sve najbolje od sebe , Tony Cetinski zaslužio je ovacije i duboki naklon publike.

PHOTO: Pixsell content engine

{vsig}CETINSKI_PULA_2011{/vsig}